Svadby

SVADBA J&M | Žilina

cover2

Prvá augustová sobota bola pre niekoho len obyčajná upršaná sobota, ale pre Janku a Martina to bol výnimočný deň. Konečne prišiel deň ich dlho očakávanej svadby. Aj keď to mala byť krásna letná svadba, počasie to trochu zmenilo. Od rána sa všetci pripravovali, dámy absolvovali prípravy u kaderníčky a vizážistky. Páni si užívali predsvadobnú pohodu. Niektorí hostia cestovali z východného Slovenska do Žiliny, niektorí pomáhali mladomanželom s prípravami. Poriadny letný dážď postupne utíchal, ale v Rajeckých Tepliciach bolo už po daždi a mohli sme sa vybrať na svadobné fotenie na farmu Prístavky. Ani sme si nevšimli ako čas letí a pobrali sme sa späť do Žiliny. Rodiny nevesty a ženícha už boli pripravené na odobierku a čakali na príchod budúcich mladomanželov. Hostia sa presunuli na obrad. Pre mladomanželov bol o to výnimočnejší, pretože kňazov pomocník, miništrant, bol ženíchov priateľ, aj preto si vybrali pre svoju svadbu kostol u Saleziánov v Žiline. Svadobný obrad bol krásny a potom mladomanželov čakala svadobná hostina. Ako by to bolo, aby sa na čiastočne východniarskej svadbe poriadne nezabávalo! Nie je tajomstvom, že ženích Martin a časť jeho rodiny sú východniari a aj to bolo vidieť, veselilo sa a tancovalo až do skorého rána.

Janka, Martin, ďakujeme že sme mohli byť spolu vami. Prajeme vám krásny spoločný život a veľa nezabudnuteľných okamihov.

svadobné fotenie svadobné fotenie svadobné fotenie svadba_ zilina (5) svadobné fotenie svadobné fotenie letná svadba letná svadba letná svadba letná svadba svadobné fotenie svadobné fotenie svadba_ zilina (14) svadba Žilina, Rajecké Teplice svadba Žilina, Rajecké Teplice svadba Žilina, Rajecké Teplice svadba Žilina, Rajecké Teplice svadba Žilina, Rajecké Teplice svadba_ zilina (22) svadba_ zilina (23) svadba_ zilina (24) svadba_ zilina (25) svadba_ zilina (26) svadba_ zilina (27) svadba_ zilina (28) svadba_ zilina (30) svadba_ zilina (31) svadba saleziani zilina svadba saleziani zilina svadba saleziani zilina svadba saleziani zilina svadba saleziani zilina svadba saleziani zilina svadba saleziani zilina svadba saleziani zilina svadba saleziani zilina svadba saleziani zilina svadba saleziani zilina svadba saleziani zilina svadba_ zilina (44) svadba_ zilina (45) svadba_ zilina (46) svadba_ zilina (47) svadba_ zilina (48) svadba_ zilina (49) svadba_ zilina (50) svadba_ zilina (51) svadba_ zilina (52) svadba_ zilina (53) svadba_ zilina (54) svadba_ zilina (55) svadba_ zilina (56) svadba_ zilina (57) svadba_ zilina (58) svadba_ zilina (59) fotokútik na svadbe fotokútik na svadbe fotokútik na svadbe čepčenie čepčenie čepčenie svadba_ zilina (66)

You Might Also Like