Lifestyle fotenie, Rodiny

EMKA A PALKO| LIFESTYLOVÉ RODINNÉ FOTENIE

cover

Rodinné lifestylové fotenie tejto milej a sympatickej rodinky bol vianočný darček. Všetko sa zbehlo tak narýchlo, keď nás mamina oslovila tesne pred Vianocami s požiadavkou, že by mala záujem o darčekový poukaz na lifestylové rodinné fotenie pre svoju rodinu. Z takéto neobvyklého darčeku bola prekvapená celá rodina a zároveň sa veľmi tešili na fotenie. Najviac možno Emka, lebo sa tešila, že si novými fotkami ozdobí svoju detskú izbu. Malému Palkovi to bolo jedno, lebo jeho najdôležitejšou starosťou bolo dobre sa napapať a vyspinkať.Termín fotenia sme si dohodli hneď po vianočných sviatkoch, aby sme čím skôr odfotili malého Palka, kým bol ešte malinký, lebo bábätka sa rýchlo menia a rastú zo dňa na deň. A samozrejme aj kým boli prázdniny a doma bol vianočný stromček. Emka sa už nevedela dočkať, kedy začneme fotiť, museli sme chvíľu počkať, kým sa drobček vyspinkal. Mali sme chvíľu čas, kým sa Palko prebral, porozhliadal a nezačal pýtať papanie. Bol úžasný, pokojný, tak fotenie nám išlo od ruky, každý sa chcel s malinkým fotiť. Keď sa k nám pridal aj ocino, nafotili sme spoločnú rodinnú fotku, vlastne fotky. A zrazu, ani sme si nevšimli ako, do izby dobehla piata členka rodiny a jedným skokom vyskočila rovno na stred postele a uložila sa tam.  Ako by to bolo, že by nebola celá rodina na fotke. Aj keď nesmela chodiť na posteľ, nedalo jej to a porušila zákaz. Pre tento jeden raz dostala výnimku a potom spokojná odišla na svoje miesto.

My sme si dali krátku pauzičku, hlavne na prebalenie a na papanie. Zatiaľ sme nafotili Emku so svojou psou kamarátkou pred vianočným stromčekom. Keď sa vrátili zvyšný členovia rodiny, pokračovali sme, ale už len pár záberov a rozlúčili sme sa.
lifestylové fotenie lifestylové rodinné fotenie fotenie detí v domácom prostredílifestylové rodinné fotenie lifestylové rodinné fotenie lifestylové fotenie lifestylové fotenie lifestylové fotenie lifestylové fotenie lifestylové fotenielifestylové rodinné foteniefotenie v domácom prostredílifestylové rodinné fotenielifestylové fotenielifestylové rodinné fotenielifestylové rodinné fotenielifestylové rodinné fotenie

You Might Also Like