Svadby

SVADBA M&M | ŽILINA

cover3

November, chladný vzduch, hmla. Počasie nevyzeralo veľmi pozitívne, ale aj napriek tomu od skorého rana v celej rodine panovala dobrá nálada. Svadobné fotenie sme začínali prípravami ženícha.

Počas ženíchových príprav sa našťastie počasie zlepšilo, mrholenie ustalo, hmla sadala až tak, že Martin mohol jasne nazrieť na hviezdy, čo im ukazujú v tento veľký deň. Zrejme to bola dobrá konštelácia, lebo ženích si to nerozmyslel a vydal sa na cestu k neveste. Tam už od skorého rána bolo veselo, každý mal svoju úlohu, aby sa nevesta Mirka mohla venovať svojim prípravám. Určite najväčšou pomocníčkou bola hlavná družička Eliška, ktorá sa už nevedela dočkať kedy príde tatino. Kým sa mamina obliekala do svadobných šiat, Eliška mala komu práce, pozorovať maminku a nachystať sa na fotenie. Ešte posledné úpravy, rúž, lesk na pery a pri takýchto dôležitých veciach, aké sa doma diali, ani si nestihla všimnúť kedy prišiel tatino. Odovzdanie kytičiek, pripnutie pierka a môže sa vyraziť na portrétové fotenie.

Silný chladný vietor nám nedovolil fotiť vonku, tak sme našli útočisko v príjemnom prostredí kaviarne na Mariánskom námestí. Keďže celá svadba mala tému “Svadba s vôňou kávy”, tak interiér kaviarničky v retro štýle sa mladomanželom veľmi páčil. Pár záberov sme urobili s Eliškou, lebo celé ranné prípravy ju unavili a bol čas ísť si pospinkať. No a my sme sa mohli pustiť do fotenia. Blížil sa čas obeda a čas svadobného obradu, tak sme sa pobrali urobiť ešte pár záberov vonku. Pod laubňami Mariánskeho námestia, bol aspoň trošku chránený nevestin účes, no žiaľ závoj sme museli odložiť, aby ho neodfúklo.

Krátky oddych, zohriatie sa a už sme sa pobrali na svadobný obrad. Kostol na Vlčincoch bol už pripravený na privítanie snúbencov a svadobných hostí. Svadobný obrad bol krásny a potom mladomanželov čakala svadobná hostina, tancovanie a zábava do skorého rána. Mirka a Martin si zábavu poriadne užili a s každým hosťom, s každou rodinkou sa na pamiatku  odfotili vo fotokútiku. Keď neskôr prišli ich priatelia, tanečný parket bol poriadne využitý, veruže zábava to bola parádna, až do samého rána.

Mirka, Martin, ďakujeme za dôveru a možnosť byť s vami vo váš svadobný deň.

svadba Žilina svadba Žilina svadba Žilina svadba Žilina svadba Žilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina 07-1 svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadba Žilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina13-1 svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina tutuphoto svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina tutuphoto svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadba Žilina svadba Žilina svadba Žilina svadba Žilina svadba Žilina svadba Žilina 36 svadba s voňou kávy svadba s voňou kávy svadba s voňou kávy svadba s voňou kávy svadba s voňou kávy 40 41 424443 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 fotokútik tutuphoto fotokútik tutuphoto fotokútik tutuphoto

You Might Also Like