Lifestyle fotenie, Novorodenecké fotenie

ADELKA| LIFESTYLOVÉ FOTENIE

cover

V zime sme fotili svadbu Katky a Braňa a do roka do ich rodinky pribudol nový člen. Narodila sa malá Adelka. Keď nás mamina oslovila, aby sme prišli nafotiť ich princeznú, potešili sme sa. Dohodli sme sa na lifestylové fotenie, čo znamená, že sme fotili v domácom prostredí. 

Pri takomto štýle fotenia bábätko neštylizujeme do rôznych póz, ale zachytávame okamihy bežného dňa, ako spinkanie, papanie, prebaľovanie sa a všetky činnosti, ktoré si bábätko vyžaduje. Spočiatku sa zdalo, že Adelka celé fotenie prespinká. Maminka ju skúšala jemne zobudiť, ale nedarilo sa. Určite sa jej niečo pekné snívalo, lebo spokojne spinkala a usmievala sa. No napokon sa ozvalo hladné bruško a náš zámer sa podaril, zobudila sa.  Maminka hneď drobčeka prebalila, nakŕmila, aby bola spokojná a mohli sme pokračovať vo fotení. Bola taká pokojná, že za chvíľku vzniklo mnoho vydarených fotiek. Adelka je rozkošné dievčatko a rodičom robí obrovskú radosť. Prajeme celej rodine veľa lásky a ďakujeme za dôveru. :)

 

lifestylové rodinné fotenie lifestylové rodinné fotenie lifestylové rodinné fotenie lifestylové rodinné fotenie lifestylové rodinné fotenie lifestylové rodinné fotenie lifestylové novorodenecké fotenie lifestylové rodinné fotenie lifestylové novorodenecké fotenie

You Might Also Like