Letné fotenie, Páry, Rande

GABIKA & JANKO | RANDE FOTENIE

cover

Na rande fotenie sa vždy veľmi tešíme, je plné lásky a je podobné ako svadobné fotenie. Avšak  rande fotenie je uvoľnenejšie, bez náhlenia a počas fotenia sa zaľúbenci postupne uvoľňujú a vďaka tomu vznikajú pekné fotky. Toto rande nebolo len také obyčajné, Gabika s Jankom oslavovali výročie sobáša. Takže to bolo manželské rande a jasné, že nemohol chýbať ich štvornohý miláčik Juro.

Nie je tajomstvom, že s tými troma sympaťákmi sa poznáme už nejaký ten deň, absolvovali sme nejaké to fotenie. Sme rady, že sme sa opäť stretli pri fotení portrétov. Gabika všetko perfektne premyslela, pripravila, aj počasie nám prialo a letný piknik v tráve mohol začať. Ako na správnej oslave výročia nechýbalo ani buchnutie šampanského a slávnostný prípitok. Horúce slnečné počasie sa trochu menej páčilo Jurovi, ale perfektne sa vynašiel. Kde zazrel kúsok tieňa, tam si ľahol…. napríklad pod našu odrazovú dosku alebo sa skryl do tieňa košíka alebo pod klobúk :)

Citát Boženy Němcovej úplne vystihuje tento milý párik:” Aj keby sa človek všetkého nasýtil, lásky sa nenásyti.” Gabike a Jankovi prajeme veľa šťastných spoločných rokov!

rande fotenie rande fotenie rande fotenie rande fotenie rande fotenie rande fotenie rande fotenie rande fotenie rande fotenie rande fotenie rande fotenie piknik rande fotenie piknik rande fotenie

You Might Also Like