Deti, Rodiny

MARTINKO| RODINNÉ FOTENIE

rodinné fotenie v prírode

V jedno horúce letné popoludnie prišli Martinko s maminkou a ocinom na rodinné fotenie. Využili sme príjemný tieň stromov a  vánok pri rieke na fotenie v prírode. Počiatočný ostych veľmi rýchlo opadol, lebo pred pár mesiacmi sme sa s Maťkom skamarátili pri vianočnom fotení. Odvtedy opäť trochu podrástol, stal sa z neho väčší šibal :)

Martinko je malý “veľký” športovec, neustále behal, lietal,  no aj napriek tomu sa nám podarilo urobiť pár “kľudných” fotiek. Napríklad lezenie po strome ma svoje čaro a aj bubnovanie po strome. Presunuli sme sa k rieke, Martinko sa tešil na kŕmenie kačičiek a prišli k nám aj krásne labute, júj to bolo radosti! Žiaľ, mali sme málo krmiva a po chvíľke odplávali. Tak sme sa rozlúčili, Martinko zamával zvieratkám, lebo pri tom všetkom jašení sa, sme si ani nevšimli ako čas letí.

rodinne fotenie v prirode rodinne fotenie v prirode rodinne fotenie v prirode rodinne fotenie v priroderodinne fotenie v prirode rodinne fotenie v prirode rodinne fotenie v prirode rodinne fotenie v prirode

You Might Also Like