Jarné fotenie, Tehotenské fotenie

ĽUBKA| TEHOTENSKÉ FOTENIE

cover

Do termínu pôrodu zostávalo ešte dosť času, skoro 2 mesiace. No radšej sme sa s Ľubkou dohodli na skoršom termíne na tehotenské fotenie, aby sme to v pohode stihli, lebo pri tehotenstve s dvojičkami nikto nevie, či sa na svet nevypýtajú skôr. Aj keď teraz už vieme, že všetko dobre dopadlo a bábätka si počkali na termín. Pôvodne sme sa dohodli na interiérové fotenie, ale v deň fotenia bolo nádherné počasie, slnko, rozkvitnuté stromy, tak sme nafotili aj pár exteriérových záberov.

Predstava budúcich rodičov o fotení bola jasná. Ešte pred fotením, sme si všetko odkonzultovali, aby sme vedeli čo si pripraviť a nestrácali čas pri fotení. Páčili sa im  jednoduché fotky na bielom pozadí, ale i na čiernom pozadí. Keďže sa budúca maminka cítila dobre a mali sme dostatok času, mohli sme vyskúšať rôzne pozadia a prostredie.  Žiadne štylizované scény, rekvizity,  šatičky, všetko v minimalistom štýle, aby vynikla krása budúcej maminky a tehotenského bruška. Nafotili sme mnoho záberov, romantických, nežných, ale veľká časť fotiek je len pre domáci album. Ale i napriek tomu pár fotiek môžeme zverejniť.  Niekdy sa stáva, že oteckovia sa veľmi nechcú fotiť alebo kvôli partnerke pretrpia fotenie. Tento raz to našťastie tak nebolo a ocino bol perfektný, trpezlivý, ochotne pomáhal maminke. Fotenie je každú tehuľku trochu unaví a navyše ešte keď nosí dve detičky. Ale Ľubka bola úžasná, usmiatá. Teraz sa už rodičia tešia z krásnych malých slečien, malých výmyselničiek.

 

tehotenské fotenie Žilina tehotenské fotenie tehotenské fotenie Žilina tehotenské fotenie Žilinatehotenské fotenie Žilina tehotenské fotenie tehotenské fotenie Žilina tehotenské fotenie Žilinatehotenské fotenie Žilinatehotenské fotenie

You Might Also Like