Jarné fotenie, Narodeninové fotenie, Rodiny

DOMINIK | NARODENINOVÉ FOTENIE

tutu_blog_cover_dominik copy

Oslava prvých narodenín je veľká vec, preto sa rodičia malého Dominika rozhodli pre narodeninové fotenie.  Spočiatku bol Dominik trochu nesmelý, tak sme sa postupne zoznamovali. Urobili sme rodinné fotenie s maminkou a tatinom, aby sa malinký osmelil. 

Po chvíľke sa sám rozbehol od rodičov a už sme vedeli, že už je dobre. Zaujali ho obrovské tulipány a chcel každý skúsiť či pekne vonia. Keď sme chceli Dominikovi urobiť pekný portrét už to nebolo možné. Neposedel, stále behal, mal veľa práce. Najskôr trebalo upraviť klobúčik, potom opraviť stolček a až potom bol malý spokojný, keď sa spokojne usadil na zemi a rodičia rezignovali . Usúdili sme, že radšej sa vzdialime od záhonu tulipánov, aby ich malý záhradník nezačal trhať, lebo už bol príliš rozšantený. Vyhliadli sme si pekné miesto, kde nebolo nikým rušené naše narodeninové fotenie. Aká by to bola narodeninová foto párty bez sviečky na sfúknutie. Síce tortu sme nemali, bolo by to trochu nepraktické chodiť po parku s tortou, ale drobná sladkosť bola. Dominikovi sa veľmi nedaarilo sfúknuť prvú narodeninovú sviečku, ale tatino trošičku pomohol a mamina si určite priala za malého drobca len to najlepšie.

rodinné fotenie jarné foteniejarné fotenie jarné fotenierodinné fotenienarodeninové fotenienarodeninové fotenienarodeninové fotenienarodeninové fotenie



You Might Also Like