Fotíme vonku, Jarné fotenie, Portréty

KRISTÍNA | JARNÉ FOTENIE

tutu_blog_cover_kristina copy2

Mnoho ľudí pokladá jar za najkrajšie ročné obdobie, asi všetci s radosťou pozorujeme kvitnúcu prírodu. Tešíme sa, že môžeme odložiť zimné kabáty a tráviť viac času v prírode. Keď sú rozkvitnuté narcisy, tulipány, zlatý dážď zväčša býva ešte chladné počasie, s pribúdajúcim slnkom a teplom zakvitajú stromy. Či sú to stromy a kríky vo voľnej prírode alebo v sade majú svoje čaro. 

Niekedy je to ťažké vybrať to správne miesto na jarné fotenie. Všetko je krásne, záhony kvetov hrajú všetkými možnými farbami, lúky sú posiate drobnými jarnými kvietkami. My sme si s Kristínkou vybrali na portrétové fotenie zátišie so zakvitnutými stromami a odkvitnuté púpavy nám dotvorili scenériu.  Pôvodne, keď sme našli toto miesto boli púpavy ešte zlatožlté, ale behom dvoch dní sa úplne zmenili. Príroda nám pripravila krásne prostredie v neutrálnych tónoch.

Kristínka je milovníčka kníh a prírody, tak tému a doplnky na portrétové fotenie sme mali ihneď jasné. Romantické jarné fotenie nám trošku pokazil podvečerný vietor, vďaka ktorému sme mali plné vlasy odkvitnutých púpav a lupienkov kvetov zo stromov.  Preto sme sa radšej presunuli trošku ďalej do závetria a modelka Kristínka vymenila outfit. So zapadajúcim slnkom sa ochladilo a my sme sa pomaly končili náš “fotošuting”. Popri fotení sme sa porozprávali, zasmiali, bol to príjemný piatkový podvečer.

 

portrétové fotenie jarné fotenie fotenie v prírode fotenie v prírode 05 portrétové fotenie fotenie v prírode 08 portrétové fotenie

You Might Also Like