Svadby

SVADBA I&M | ŽILINA

cover

Nevesta Inka mala svoju svadbu vysnívanú.  Celá svadba mala byť v jemnej ružovej farbe, od veľkej kytice, výzdoby až po dokonalé družičky.  Ženích Marko so svojou láskou si všetko starostlivo naplánovali.  Svadba a svadobné fotenie Inky a Marka bolo jedno z tých pohodovejších, celý svadobný deň bol výborne naplánovaný a svadobné portréty sme fotili až po svadbe. Letná svadba  nesie so sebou riziko, či výjde počasie podľa predstáv. Ale tentoraz mali mladomanželia šťastie a celý víkend, aj pondelok boli slnečné. Portrétové fotenie sme si dohodli na pondelok po obede, kedy už neboli žiadne svadobné povinnosti a mladomanželia sa mohli už len sebe venovať.  Vďaka tomu sme mohli vystriedať tri miesta aj keď boli dosť vzdialené od seba.

Na rozdiel od iných svadieb, ranné prípravy nevesty začali v príjemnom čase po raňajkách, doma v pohodlí. mali sme dosť času, keďže sme sa nemuseli ponáhľať, aby sme stihli portrétové svadobné fotenie pred odobierkou. Kým kaderníčka a vizážistka pracovali, začali sa u nevesty schádzať družičky, aby pomohli Inke s obliekaním šiat a ostatnými prípravami. My sme sa rozdelili, jedna zostala s nevestou a druhá šla za ženíchom, aby nám neunikol žiaden detail svadobných príprav. Ženích sa pripravoval vo Ville Nečas, kde sa už všetko pripravovalo na svadobnú hostinu. Dekoratérky doladili posledné detaily na svadobnej výzdobe v sále a svadobčania sa postupne zhromažďovali. Družbovia odprevadili ženícha k autu, aby sa vydal na cestu k neveste. Tam už bola veselá nálada a čakalo sa na odobierku od rodičov a potom sa celý svadobný sprievod presunul na obrad. No ako to na dedinách býva, dobrí susedia postavili do cesty klát dreva a veruže sa ženích potrápil. Potom sa už svadobčania presunuli rýchlo do kostola. Svadobný obrad bol krásny, nejedna slza sa objavila, nielen maminky, ale i nevesta bola dojatá a šťastná.  Po gratuláciách sa už všetci svadobčania tešili, že sa presunú na svadobnú hostinu, do tieňa a klimatizovanej sály, lebo bol poriadne horúci deň.

Vo Ville Nečas už bolo všetko pripravené a mladomanželia sa mohli chopiť svojich povinnosti… zametania črepín a prenesenia nevesty cez prah sály. A po slávnostnom prípitku a modlitbe sa začala svadobná hostina. Jedlo sa, pilo, tancovalo a zábava bola perfektná. Družičky a družbovia sa snáď z parketu ani nepohli a ostatní hostia sa tiež bavili.  Ani sme sa nenazdali a prišiel folklórny súbor na začepčenie nevesty.  To bol jasný dôkaz toho, že sa blíži polnoc. A potom to už išlo rýchlo, začepčenie, prísaha mladomanželov, redový tanec a oficiálna časť svadby sa skončila. Nevesta sa prezliekla do zlatých večerných šiat a začala poriadna zábava. Tancovalo sa až do rána a na druhý deň sa pokračovalo spoločným raňajkami a popravkami.

Svadobné fotenie portrétov sme si dohodli až na pondelok, aby mladomanželia mali čas aj na oddych. Fotenie sme začali na lúke, pri jabloňovej aleji a odtiaľ sme sa presunuli do kaštieľa Krasňany. Tam sme využili park aj interiér kaštieľa. Inka si užila fotenie a točenie videa, lebo nebolo žiadne náhlenie a stres ako býva počas fotenie vo svadobný deň.  Vyskúšali sme rôzne štýly nevestinho outfitu… so závojom, bez závoja, šaty s vlečkou i bez vlečky. Svadobné fotenie sme zakončili v záhrade Villy Nečas.

Inka, Marko, ďakujeme za dôveru a za spoločne strávený čas.
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 svadobný fotograf Žilina 14-1 svadobný fotograf 16 17 18 19 svadobný fotograf 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 svadobný fotograf 41 42 43 44 svadba Villa Nečas svadobný fotograf svadba Villa Nečas 47 svadobný fotograf 49 50 51 52 53 53-1 54 55 56 svadobný fotograf svadobný fotograf tutuphoto svadobný fotograf Žilina 61 svadobný fotograf tutuphoto 63-1 63-2 64 65 66 67 68 69 svadobný fotograf 71 72 fotokútik tutuphoto fotokutik tutuphoto fotokutik tutuphoto fotokutik tutuphoto fotokutik tutuphoto svadobný fotograf svadobný fotograf Žilina 79 svadobný fotograf 80 tutuphoto svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf 85 86 87 87-1 svadobný fotograf tutuphoto svadobný fotograf Žilina 93 tutuphoto svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf svadobný fotograf Žilina tutuphoto svadobný fotograf Žilina

 

 

You Might Also Like