Fotíme vonku, Jesenné fotenie, Rodiny

NELKA | JESENNÉ FOTENIE

cover

Jesenné fotenie je ideálne vtedy, keď je sucho, príjemné počasie a sú už napadané žlté listy. Niekedy je to celkom náročné vystihnúť, aby boli listy suché a mohli sme sa nimi ohadzovať.  Napokon sa nám podarilo nájsť ideálny dátum, aj miesto. Toto milé rodinné fotenie sme si dohodli v žilinskom parku na Bôriku, lebo sme vedeli, že tu sú krásne farebné stromy.Keďže Nelka je už škôlkarka, fotenie sme si dohodli na popoludnie cestou zo škôlky. Spočiatku bola trošku tichá, nesmelá, ale v keď vietor zafúkal a začali nám na hlavy padať žlté listy, tak sa Nelka osmelila a rozosmiala. Potom už sama chcela zbierať listy a ohadzovať sa s nimi a nebola potrebná ani pomoc maminy, či ocina. Rozšantená modelka sa začala hrať na skrývačku a bolo po fotení, lebo behanie pomedzi stromy bolo zábavnejšie. Ale našťastie si dala povedať pauzu a ešte sme stihli urobiť pár záber, kým sa nezačalo stmievať.
rodinné fotenie jesenné fotenie jesenné fotenie jesenné fotenie fotenie detí rodinné foteniefotenie vonku rodinné fotenie

Jesenné fotenie je ideálne vtedy, keď je sucho, príjemné počasie a sú už napadané žlté listy. Niekedy je to celkom náročné vystihnúť, aby boli listy suché a mohli sme sa nimi ohadzovať.  Napokon sa nám podarilo nájsť ideálny dátum, aj miesto.Toto milé rodinné fotenie sme si dohodli v žilinskom parku na Bôriku, lebo sme vedeli, že tu sú krásne farebné stromy. Keďže Nelka je už škôlkarka, fotenie sme si dohodli na popoludnie cestou zo škôlky. Spočiatku bola trošku tichá, nesmelá, ale v keď vietor zafúkal a začali nám na hlavy padať žlté listy, tak sa Nelka osmelila a rozosmiala. Potom už sama chcela zbierať listy a ohadzovať sa s nimi a nebola potrebná ani pomoc maminy, či ocina. Rozšantená modelka sa začala hrať na skrývačku a bolo po fotení, lebo behanie pomedzi stromy bolo zábavnejšie. Ale našťastie si dala povedať pauzu a ešte sme stihli urobiť pár záber, kým sa nezačalo stmievať.

You Might Also Like