Deti, Fotíme vonku, Jesenné fotenie

JOŽKO | JESENNÉ FOTENIE

cover

Krátke jesenné fotenie v parku sme si s maminkou a malým Jožkom dohodli  na doobedie, kým bolo teplé slniečko. Zámer bol jasný, urobiť fotku na obraz pre babku. Aj sa spočiatku zdalo, že Jožko má iný názor na návštevu parku ako fotenie. Taký veľký priestor, kopa napadaných listov, ideálne prostredie na behanie. Behal od jedného stromu k druhému, odbehol sa pozrieť na iné deti, ktoré zbierali listy.

Bolo pár okamihov kedy sa zastavil, napríklad keď išli okolo iné deti alebo psík.  S maminou sme zistili, že vysvetľovať malému, nech postojí je zbytočné, preto sme museli naňho niečo vymyslieť. Skrývačka za velikánskym listom bola fajn, ale len na chvíľku. Zaujímavejšie bolo, keď sa v diaľke ozvali sirény policajného auta. Od tohto okamihu malé autíčko šlo do batôžka a policajné auto sa stalo obľúbenejším. Dokonca sa na ňom dali aj dvere otvárať, také bolo parádne. Radi fotíme vonku, lebo všetky deti majú radi stromy, napadané listie alebo zbieranie gaštanov a žaluďov. No aké by to bolo jesenné fotenie, keby chýbalo ohadzovanie sa lístim, lenže Jožka to veľmi nezaujímalo, lebo z toľkého behania sa ozval hlad. Ak keď to maminka na chvíľku zachránila, radšej sme sa rozlúčili a pobrali sme sa obedovať.

 

jesenné fotenie jesenné fotenie jesenné fotenie jesenné fotenie detí jesenné fotenie detí fotograf Žilina fotenie detí jesenné fotenie

You Might Also Like