Svadby

SVADBA K&M | ŽILINA

cover

Jesenná svadba je v posledných rokoch čoraz obľúbenejšia, aj keď počasie môže poriadne prekvapiť. Niekoľko dní pred svadobným dňom Kláry a Michala bolo krásne a koniec týždňa priniesol dážď a ochladenie. Chladné počasie trošku skomplikovalo oblečenie, nevesta si narýchlo pozháňala kabátik, len škoda, že trochu zakrýval krásny opasok s folklórnou výšivkou . Ale inak všetko išlo podľa plánu a krásna kytica zo slnečníc rozžiarila usmoklený deň.Svadobné prípravy  ženícha boli veľmi rýchle, keďže mal dvoch šikovných asistentov. U nevesty bolo veselšie, keďže malá pomocníčka chcela maminke pomáhať. Svadobné lodičky si musela prvá vyskúšať, až potom maminka, našťastie babička jej našla dobrú hračku, svadobné oznámenie. Svadobné portréty sme boli fotiť v parku Budatínskeho hradu, lebo tam sme mali istotu, že nebudú mláky od dažďa a ak by sa rozpršalo, mali  sme sa kam skryť. Aj keď folklórna svadba by bola určite zaujímavejšia na lúke alebo na poli, no počasie si nevieme objednať. Navyše fotenie sme potrebovali rýchlo urobiť, aby si malinká mohla ísť pospinkať, keďže ju čakal náročný deň. Nielen svadba rodičov, ale aj oslava prvých narodenín.

Po krátkej prestávke na spinkanie, sme sa presunuli na svadobný obrad, kde sa už schádzali svadobní hostia. Počas obradu sa krásne vyčasilo, tak aspoň gratulácie mladomanželom mohli prebehnúť podľa plánu, vonku pred kostol. Odtiaľ sa všetci svadobní hostia presunuli na hostinu. Výzdobu sály a aranžmány si nevesta pripravila sama, taktiež aj svadobnú kyticu a pierko pre ženícha. Všade, kam sme sa pozreli boli slnečnice, takže o tejto svadbe môžeme povedať, že to bola slnečnicová svadba.
folklórna svadbafolklórna svadba17folklórna svadbafolklórna svadbafolklórna svadbafolklórna svadbaslnečnicová svadba 04jesenná svadba jesenná svadba 05-1 06 svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina folklórna svadba slnečnicová svadbaslnečnicová svadba18 19 20 21svadobný fotograf Žilina jesenná svadba slnečnicová svadba 24 slnečnicová svadba 26 27 svadobný fotograf Žilina 29

You Might Also Like