Jesenné fotenie, Páry, Rande

MIRKA & VLADO | RANDE FOTENIE

cover

Rande fotenie Mirky a Vladka vzniklo ako spontánny nápad, ako oslava ich lásky. Bolo to ich prvé spoločné fotenie, dovtedy ešte nikdy nič podobné neabsolvovali. Nemali sme naplánovaný žiaden scenár, dohodli sme si len dátum a miesto rande. Rozhodli sme sa pre pracovný deň, aby sme mali kľud a dostatok priestoru na fotenie rande na obľúbenom mieste. Prialo nám aj počasie, krásne jesenné popoludnie využilo len pár okoloidúcich na prechádzku alebo na rybačku pri rybníku. Našťastie sme rybárov veľmi nerušili, aj keď otváranie šampanského sa trošku zmenilo na veľkonočnú polievačku. Nebol to zámer, ale zrejme ešte bolo rozhrkané z cesty a zátka z fľašky skončila nevedno kde. Keďže sa neozval žiaden výkrik, ani nám rybári nevynadali, tak to napokon dopadlo dobre. Šampusovú sprchu si odniesli nohavice a najvia asi deka. Naš smiech alebo škodoradosť, ako sa to podarilo krásne otvoriť, privolala okoloidúceho psíka. Ten sa rozbehol priamo k nám, na deku, aj keď naňho panička volala. Asi sa mu viac páčilo, keď ho Mirka a Vladko hladkali.

Jesenné fotenie je krásne, príroda je pekne vyfarbená, slnečné lúče sú príjemné, mäkké, ale keď začne slnko zapadať príde ochladenie. A na mokrej deke to bolo ešte viac cítiť, preto sme sa pobalili a ukončili naše milé rande fotenie.

jesenné fotenie jesenné fotenie rande fotenie rande fotenie rande fotenie rande fotenie rande fotenie rande fotenie rande fotenie rande fotenie Žilina rande fotenie rande fotenie

You Might Also Like