Svadby

SVADBA Z&T | ŽILINA

cover4

Svadba a svadobné fotenie Zdenky a Tomáša bolo jedno z najpohodovejších, všetko bolo výborne naplánované a aj vďaka tomu sme stihli vystriedať tri miesta. Mladomanželia túžili mať na fotení dve veci, a to svojho psíka a veterán, ikonickú čiernu šesťstotrojku. Malý problém bol v tom, že psíka prepravovať v jednom aute naraz s nevestou by bolo asi náročné, hlavne tak, aby šaty ostali čisté. Tak sme to vyriešili fotením na viacerých miestach. 

Začali sme v parku pri Ville Nečas, kde krásny súkromný park poskytuje veľa zaujímavých zákutí na fotenie, čo sme samozrejme využili. Aj keď bolo príjemné septembrové počasie, neveste bolo trochu chladno, tak sme sa presunuli do interiéru. Krásne priestory na interiérové fotenie nám poskytla Banka Žilina, a nie len to, ale aj šálku čaju na zahriatie. Ani sme si nevšimli ako čas letel a už sa blížil obed. V rodnom Zástraní sa medzitým stretávali prví svadobčania, preto sme sa presunuli do blízkeho lesa. Tu nás čakal nevestin brat s fenkou, ktorá sa už nevedela dočkať svojej paničky a svadobného fotenia. Pár záberov so psíkom sa nám podarilo, a tak sme sa mohli ísť pripraviť na svadobný obrad a hostinu.

Obrad sa konal v kostole v obci Varín, krásna a jednoduchá výzdoba kostola nechala vyniknúť kráse nevesty Zdenky. Svadobná hostina bola kúsok od kostola, a na mieste už bolo všetko pripravené na príchod svadobného sprievodu. Nechýbali tradičné zvyky ako rozbíjanie taniera, zametanie črepín a samozrejme prenášanie nevesty. No a aká by to bola hostina bez svadobnej polievky a veselého pokriku svadobčanov “polievka je málo slaná, nevesta je nebozkaná”? Po dobrom jedle sa rozprúdila zábava, ktorá trvala až do neskorej noci. Bolo nám potešením, že sme mohli byť s vami a zdokumentovať tento, pre vás tak výnimočný deň!

svadba Žilina tutuphoto svadba Žilina svadba Žilina tutuphotosvadba Žilina tutuphotosvadba Žilina 06-1svadobny fotograf tutuphotosvadobny fotograf svadobny fotograf tutuphotosvadobny fotograf tutuphotosvadobny fotograf Zilinasvadba Zilinasvadba Zilinasvadba Zilinasvadba Zilinasvadba Zilinasvadba Zilinasvadba banka Zilinasvadba banka Zilinasvadba banka Zilinasvadba banka Zilinasvadba banka Zilinasvadba banka Zilinasvadba banka Zilinasvadba banka Zilinasvadba Žilinasvadba Žilinasvadba Žilinasvadba Žilinasvadba Žilinasvadba Žilinasvadba Žilinasvadba Žilinasvadobny fotografsvadobny fotografsvadobny fotografsvadobny fotograf svadobny fotograf svadobny fotograf Zilina svadobny fotograf Zilina svadobny fotograf Zilina svadobny fotograf Zilina svadobny fotograf Zilina svadobny fotograf Zilina svadobny fotograf Zilina svadobny fotograf Zilina svadobny fotograf Zilinasvadobny fotograf Zilinasvadobny fotograf Zilina

You Might Also Like