Fotíme vonku, Letné fotenie, Rodiny, Tehotenské fotenie

ANKA| TEHOTENSKÉ FOTENIE

cover

S Ankou sme sa spoznali pár mesiacov pred fotením, pri objednávaní darčekového poukazu na rodinné fotenie. Poukaz bol ako darček pre milovaného manžela k ich výročiu sobáša.  

Rôzne okolnosti to zariadili tak, že fotenie sme zrealizovali až o pár mesiacov od darovania poukazu. A bolo to perfektne načasované, lebo táto milá rodinka sa tešila na príchod bábätka, malého bračeka. Takže  rodinné fotenie sa zmenilo na tehotenské fotenie a portretové fotenie detí. Chlapci už boli veľkí, chápali, že čím rýchlejšie sa nafotí, tým skôr budú mať voľno na behanie po parku. Zato malej Paťke sa veľmi nechcelo usmievať, ale bráškovia už vedeli ako ju rozveseliť. Keď vytiahli balóniky, hneď sa rozveselila, lebo balónová bitka a naháňačka bola super. Medzitým sme urobili pár spoločných záberov rodičom, keďže pôvodný zámer bolo fotenie k výročiu sobáša.

Prezradíme, že táto rodinka je hudobne založená a starší z bratov Jakubko hrá krásne na akordeón. Po chvíľke presviedčania nám aj zahral.  V tichu parku sa krásne rozliehalo Na Orave dobre, na Orave zdravo a okolo prechádzajúci návštevníci sa pristavili a počúvali. Mladší Tobi sa učí hrať na gitaru, ale na fotenie si radšej zobral len “elektrickú” na baterky. Malá Paťka je zatiaľ len začiatočník, učí sa hrať na heligónku, možno podľa vzoru najstaršieho brata. Nevedno či z nej bude muzikantka alebo tanečnica, to sa možno dozvieme pri ďalšom fotení už aj s bábätkom.

Maminka mala ešte jednú požiadavku, či skôr prosbu, aby sme deťom urobili pekný portrét, z ktorého by bol obraz do detskej izby. Paťka  už bola taká osmelená, že  si aj zatancovala pred objektívom. A chlapci boli užasní, ochotne sa prezliekli, zapózovali s ich obľúbenými modelmi lietadiel, ktoré skladajú spolu s ocinom. Nevedno, čo vyrastie z chlapcov, či muzikanti alebo piloti.

rodinné fotenie tehotenské fotenie rodinné fotenierodinné fotenie fotenie detífotíme vonku rodinné fotenietehotenské fotenie rodinné tehotenské foteniefotenie detífotenie detífotenie detífotenie detífotenie detífotenie detífotenie detífotenie detífotíme vonku

You Might Also Like