Fotíme vonku, Jesenné fotenie, Tehotenské fotenie

LUCKA| TEHOTENSKÉ FOTENIE

tehotenské fotenie

S Luckou sa poznáme už nejaký ten rok. Keď nám napísala mail, že má záujem o jesenné fotenie potešili sme sa, že sa opäť stretneme. A nebolo to len také obyčajné jesenné fotenie, ale tehotenské fotenie. Malý drobček sa mal narodiť o pár týždňov.Miesto fotenia nám bolo ihneď jasné, park v Chateau Gbeľany. Pred pár rokmi, keď sme fotili svadbu Lucky a Jožka, svadobné portrétové fotenie sme mali naplánované v parku a v kaštieli. No žiaľ počasie nám vtedy úplne zmenilo plány, celý deň riadne lialo. Preto sme svadobné portrétové fotenie urobili len v interiéri kaštieľa.

Našťastie tentoraz sme si dali záležať na tom, aby nám to vyšlo. Prispôsobili sme sa predpovedi počasia a stihli sme to. Park bol zasypaný žltými listami, kde tu okolo nás padali zo stromov gaštany. Ideálna atmosféra a prostredie na jesenné fotenie. Lucka si fotenie veľmi užila, aj drobček bol v brušku spokojný. Tak ako pri svadobnom fotení, aj teraz mala Lucka všetko premyslené, pripravené. Krásne jesenné kvetinové čelenky, ktoré sme použili pri fotení, boli od Flowers by Domi. Kým my baby sme sa bavili fotením, budúci ocino nás s úsmevom pozoroval.

Aké by to bolo jesenné fotenie bez ohadzovania sa listami? Lucka sa vrhla s kopou listov na Jožka a jemu nič iné nezostávalo, len útok vrátiť. Ani nevieme kto bitku vyhral, ale skončila objatím a uzavretím prímeria.

tehotenské fotenie tehotenské fotenie fotograf Žilina jesenné fotenie tehotenské fotenie jesenné kvetinové čelenky jesenné fotenie tehotenské fotenie kvetinové čelenky Flowers by Domi tehotenské fotenie 11tehotenské fotenietehotenské foteniejesenné foteniejesenné tehotenské fotenie

You Might Also Like