Lifestyle fotenie, Rodiny

AGÁTKA| RODINNÉ LIFESTYLOVÉ FOTENIE

rodinné fotenie

December, predvianočný čas, sme využili na rodinné fotenie v domácom prostredí. Spojili sme lifestylové fotenie a vianočné fotenie. Malinká nežná Agátka bola na svoje prvé fotenie super pripravená, vyspinkaná, usmiatá.

Novorodenecké fotenie malej Agátky sa nám nepodarilo urobiť, tak sme sa s maminou dohodli na rodinné fotenie hneď ako to bolo možné. Aj keď už malinká mala pár mesiačikov, vôbec to nevadilo, práve naopak. Krásne sama pózovala, usmievala sa, aj nám niečo porozprávala, lebo na brušku sa jej veľmi páčilo. Ako pravá malá slečna vymenila bodíčko za šatičky a ďalej krásne spolupracovala. Dokonca bola ochotná vystriedať aj ďalší outfit, so štýlovou čelenkou. Bola v nej rozkošná. No zrazu prišla mrzutá chvíľka, našťastie to cumlík zachránil, aby sa Agátka nerozplakala. Urobili sme si  prestávku na papanie a samozrejme aj na prezlečenie ;-). Veď aké by to bolo vianočné fotenie bez vianočných šatičiek a ešte k tomu, keď to boli prvé Vianoce. Aj keď sme už veľa záberov nenafotili, lebo po papaní prišla na Agátku únava a  o chvíľku zaspinkala.

rodinné lifestylové fotenie fotenie v domácom prostredí rodinné lifestylové fotenie rodinné lifestylové fotenie rodinné fotenie Žilina rodinné fotenie rodinné lifestylové fotenie 08 vianočné lifestylové fotenie rodinné lifestylové fotenievianočné fotenie v domácom prostredí rodinné fotenie

You Might Also Like