Svadby

SVADBA G&T | ŽILINA

svadobný fotograf Žilina

Zimná svadba na snehu je krásna, no nie vždy to výjde, aby bola biela snehová prikrývka.  Koniec februára priniesol krátke oteplenie a všetok sneh zmizol pár dní pred svadbou. Zato vietor fúkal poriadne, severný, mrazivý. Práve pre to sme sa vonku dlho nezdržali.

V blízkosti hotela Polom, kde bola svadobná hostina je mestský park s krásnymi historickými budovami. Práve tie nám vytvorili krásnu kulisu na svadobné fotenie portrétov. Aj keď sa táto svadba konala vo februári, svetlo a celková atmosféra nám pripomínala neskorú jeseň. Fotenie svadobných portrétov sme rozdelili na dve časti, na fotenie v parku a neskôr na fotenie v priestoroch historického hotela. Keďže nevesta Grétka bola vo vyššom štádiu tehotenstva nechceli sme riskovať prechladnutie, nafotili sme pár milých záberov s balónikmi a tým sa prezradilo pohlavie bábätka. Na našich mladomanželoch boli vidieť zaľúbenie a šťastie. U okoloidúcich návštevníkov parku naše fotenie vyvolalo úsmev, pristavili sa, popriali mladomanželov šťastie, lásku a zdravie pre bábätko. Tomáš bol veľmi pozorný pri fotení, kontroloval Grétku či jej nie je veľká zima, či je všetko v poriadku.

Pobrali sme zohriať do hotela, lebo svadobní hostia už vyslali kontrolu, či ešte fotíme alebo či sme zablúdili. Nevedno, či sa hostia nevedeli dočkať mladomanželov alebo už boli veľmi hladní. Personál hotela nás očakával s prípitkom na privítanie a  tradičným rozbíjaním taniera. Ženích sa zhostil úlohy zametača, veľmi poctivo pozametal drobné čriepky, lebo ako sa hovorí, koľko črepín zostane na zemi, toľko detí budú maž mladomanželia. Zdalo sa nám, že dva kúsky a jeden si mladomanželia pre šťastie. Uvidíme, či sa povera naplní.

Prekvapenie pre mladomanželov bolo, keď sa ozvali tóny huslí a romantickej melódie, keď spoločne prekročili prah do svadobnej sály. Po tradičných prípitkoch, poďakovaniach sa mladomanželia tešili na teplú svadobnú polievku. Ako býva dobrým a vtipným zvykom, dostali spoločný tanier a poriadne veľkú  deravú lyžicu. Je zábavné sledovať ako si mladomanželia poradia s takýmito žartami od  personálu. Títo dvaja to rýchlo vymenili za klasické lyžice, lebo hlad bol veľký. Po slávnostnom obede nasledoval prvý mladomanželský tanec s huslovým doprovodom.  Po prvom tanečnom kole sme nafotili ešte zopár portrétov v priestoroch hotela, tiež rodinné skupinové fotky na pamiatku. Svadba pokračovala ďalej, ale naša práca skončila a rozlúčili sme sa s milými mladomanželmi a ich rodinou.

Ďakujeme, že sme mali možnosť tomuto skvelému páriku zachytiť ich svadobný deň!

svadba Žilinasvadobné fotenie zimná svadba svadobné fotenie 05 svadba Žilina svadobný deň 08 svadba svadba hotel Polomsvadobný deň12 fotenie svadby 15 svadba Žilina 17
svadobný fotograf Žilina svadba Žilina svadobný fotograf Žilina

You Might Also Like