Fotíme vonku, Tehotenské fotenie, Zimné fotenie

ANDREA| TEHOTENSKÉ FOTENIE

tehotenské fotenie

Zima ako z rozprávky, poriadna snehová nádielka vyčarila dokonalé kulisy na zimné tehotenské fotenie. Andrejke už nezostávalo veľa času do pôrodu, tak sme boli radi, že všetko perfektne klaplo.  Počasie bolo akoby na objednávku, aj keď slnko nevyšlo, ale aspoň silno nemrzlo, tak aspoň na chvíľu sa dali zhodiť bundy. 

Ešte pred fotením, sme si všetko odkonzultovali, aby sme vedeli čo si pripraviť a nestrácali čas pri fotení a neriskovali nachladnutie. Niekedy sa stáva, že oteckovia sa veľmi nechcú fotiť alebo kvôli partnerke pretrpia fotenie. Tento raz to našťastie tak nebolo a ocino bol perfektný, trpezlivý, ochotne pomáhal maminke, zahrieval chladné ruky. Aj napriek chladu sme si fotenie parádne užili a nielen my, aj malinká si spokojne kopkala v brušku. Medzi tým ako boli fotky pripravené na odovzdanie, sa narodilo krásne a zdravé dievčatko Timejka.

tehotenské fotenie tehotenské fotenie Žilina tehotenské fotenie tehotenské fotenie tehotenské fotenie zimné tehotenské fotenie tehotenské fotenie tehotenské fotenie tehotenské fotenie fotíme vonku zimné tehotenské fotenie tehotenské fotenie zimné fotenie

 

You Might Also Like