Rady & Tipy, Vianočné fotenie

Vianočné fotenie 2021

vianocne2021_blogcover

Vianočné fotenie 2021 sa rozbehne už o pár dní. Opäť sa po roku stretneme s našimi stálymi vernými rodinkami, ale tešíme sa aj na tie nové. Pri “starých známych” je úžasné pozorovať ako sa detičky za rok zmenili, vyrástli a aké sú šikovné. Niektoré detičky poznáme od narodenia, iné z fotenia, keď mali pár mesiacov a teraz sú už školáci. Až pri deťoch si uvedomíme ako ten čas letí. No poďme k tohtoročnému vianočnému foteniu …

Vianočné fotenie 2021 budeme mať vonku, na krásnom mieste v súkromnom parku a v altánku. Tento rok máme pripravené aj prekvapenie, pri ktorom sa určite budú chcieť fotiť všetky deti, ale zatiaľ viac neprezradíme. Podľa prognóz meteorológov by nám malo počasie priať a bude teplejšie ako minulý rok. Ale i minuloročné vianočné fotenie bolo napriek nízkym teplotám super.

Pripravené sú teplučké deky, kožušiny, vankúše, aby malým drobcom nebolo chladno. Fotenie trvá približne 30 minút, samozrejme to závisí od toho, ako rýchlo sa s detičkami skamarátime. Keďže fotíme v prírode, farebnosť jednej scény je v prírodných odtieňoch, prevládať bude biela a béžová farba. A samozrejme nebude chýbať typická vianočná bielo-červená kombinácia pre deti.

Pri výbere oblečenia na vianočné fotenie pamätajte, že na fotografiách najlepšie vyniknú tváričky vašich ratolestí v oblečení bez potlače a nápisov. Zvoľte si radšej jednofarebné oblečenie, prípadne drobný vzor a doplňte svoj outfit riflami, vďaka čomu budete vyzerať zaručene dobre. Pletené svetre, šále a baranice budú na fotkách vhodným doplnkom.

Vzhľadom na súčasnú situáciu a opatrenia bude pripravená dezinfekcia. Navzájom budeme dodržiavať odstup a tým sa chrániť. Respirátory a rúška počas fotenia nemusíte mať na tvári. Prosíme, aby ste dodržiavali povolený počet osôb, a to maximálne 5 členov rodiny. A v prípade, že sa necítite dobre alebo ste v karanténe, aby ste nás informovali a nezúčastnili sa fotografovania. Ak to počasie a situácia umožnia, nájdeme spoločne náhradný termín. vianočné fotenie vianočné fotenie vianočné fotenie

 

vianočné fotenie

vianočné fotenie

vianočné fotenie

You Might Also Like