Rady & Tipy, Vianočné fotenie

Ako sa obliecť na vianočné fotenie

vianoce2016_cover

Vianočné fotenie má svoju neopakovateľnú atmosféru. Detičky sa veľmi tešia na fotenie, lebo vedia, že sa blížia ich obľúbené vianočné sviatky. Väčšina oteckov sa prispôsobí a prípravu na fotenie nerieši. Ale maminky majú veľa starostí pripraviť všetko potrebné na fotenie, aké oblečenie vybrať, aby boli detičky a celá rodinka krásne zladená. Každoročne sa maminky pýtajú čo si majú priniesť, ako sa majú obliecť. 
Určite je najdôležitejšie prísť na vianočné fotenie v dobrej nálade. Ak si vaše dieťatko chce zobrať so sebou obľúbenú hračku, nebráňte mu. Práve naopak, môže to pomôcť, ak je hanblivejšie. Obľúbenú bábika, plyšáčik, autíčko alebo vláčik. Pre niektoré detičky je zaujímavejšie mať so sebou niečo na papanie. Máme aj takých malých kamarátov, pre ktorých na fotenie vždy niečo dobré pripravíme… či je to keksík, perníček alebo ovocie.


tutuphoto_xmas1

 

Chceli by sme Vám to uľahčiť a preto sme pripravili pár návrhov oblečení. Môžete sa inšpirovať, outfity skopírovať alebo popustiť uzdu svojej fantázií a vymyslieť niečo úplne nové. Na tohtoročné fotenie sme pripravili dve témy na interiérové fotenie. Prvá scéna budú klasické “prírodné“ Vianoce. Všetky rekvizity budú hrať farbami ako biela, béžová, šedá. Do tejto scény sa najlepšie hodí oblečenie neutrálnych farieb, preto odporúčame staviť na bielu, béžovú či typické vianočné farby, červenú a zelenú. Avšak ak ste odvážni a radi experimentujete, môžete si zvoliť slnečnicovú žltú, horčicovo žltú, bledo modrú či tmavomodrú farbu. V prípade týchto farieb scénu trošku upravíme, držíme sa výroku “v jednoduchosti je krása“ a zaručene budete mať krásne fotky! Pri výbere oblečenia na vianočné fotenie pamätajte, že na fotografiách najlepšie vyzerajú tričká, blúzky a košele bez potlače a nápisov. Potlače a nápisy sú príliš výrazne a odpútavajú pozornosť od tváre. Doplňte svoj outfit jeansami a zaručene budete vyzerať dobre.

sablona3_tmavomodra sablona3_hnedasablona3_cervena sablona3_zltasablona3_bledomodra sablona3_bezova

Druhá scéna je trochu neobvyklá a zaručene poteší všetkých moderných rodičov a tých, ktorý majú radi jednoduchoť a black & white. Ak si lámete hlavu s výberom farieb do tejto scény, vždy môžete zvoliť bielu farbu. Tou nikdy nič nepokazíte. Všetky farby, budú vyzerať dobre, ale vyniknú aj vzory ako pásiky, kocky, bodky, cik-cak chevron . Aby ste si to vedeli lepšie predstaviť, pripravili sme  malú foto ukážku z našich minuloročných fotení a pinterestu.

tutuphoto_xmas2

A tento rok je pripravená aj jedna exteriérová scéna. Prineste si teplé pletené svetre, čiapky, šále, rukavice, kožušinové čiapky, vesty…. určite sa niečo hodí. Farebnosť scény je typická vianočná.

 

Už teraz sa tešíme na každého z Vás a na spoločne chvíle strávené pri vianočnom fotení!

You Might Also Like