Rady & Tipy, Vianočné fotenie

Vianočné fotenie 2023

vianocne2023_blog_cover

Ani sme sa nenazdali, ubehol ďalší rok a o chvíľu začíname vianočné fotenie 2023. Vianočné fotenie má svoju neopakovateľnú atmosféru, detské očká keď zazrú to množstvo svetielok, vianočné stromčeky, darčeky  sa veľmi tešia, lebo vedia, že sa blížia ich obľúbené vianočné sviatky. 

Mnohé rodinky chodia na vianočné fotenie už dlhé roky a vedia, že každý rok sú pripravené nové vianočné scény. Scény sú reálne, nie je to fotenie pred potlačeným pozadím. Tento rok budú tri scény, prvá rodinná je “vianočná obývačka”. Táto scéna bude ladená v prírodných odtieňoch, prevládať bude biela farba, zelená a odtiene šedej a béžovej.

vianočné fotenie Žilina

Druhá scéna  “vianočná kuchyňa” bude ladená k prírodných farbách a bude voňať pomarančmi, škoricou, šípkami a medovníčkami. Možno sa budú niekomu aj slinky zbiehať.  Malé kuchárky a malí šikovní pomocníci sa môžu ukázať ako vedia maminke pomáhať pri príprave vianočných koláčikov. Uvidíme čo bude najobľúbenejšia činnosť, či vykrajovanie alebo ochutnávanie.

xmas

Posledná scéna bude hlavne pre detičky, bude bielo zlatá a viac neprezradíme… nech je aj nejaké prekvapenie.

vianočné fotenie

Pri výbere oblečenia na vianočné fotenie pamätajte, že na fotografiách najlepšie vyniknú tváričky vašich detí v tričkách, blúzkach, košeliach bez potlače a nápisov. Zvoľte si radšej jednofarebné oblečenie, prípadne drobný vzor a doplňte svoj outfit riflami a zaručene budete vyzerať dobre. Veľmi pekne vynikne škótske káro, stačí drobný detail alebo šatičky pre dievčatká, košieľka pre chlapcov.

outfit3 outfit5ako sa pripravit na vianocne foteniechristmas photo zilina vianočné fotenie Žilina

Pre inšpiráciu tu nájdete zopár farebných kombinácii oblečenia pre celú rodinu. Ale stále platí, že v jednoduchosti je krása.

Ešte zopár rád pre rodinky, ktoré ešte neboli na vianočnom fotení. Pre menšie detičky je vhodné zobrať z domu obľúbenú hračku, plyšáčika, bábiku, vláčik, autíčko, aby sa cíti isto a príjemne, predsa len prídu do cudzieho prostredia. Niektoré detičky potrebujú mať so sebou niečo na papanie, aby posedeli.  Možno keksík alebo jabĺčko, hlavne ak má dieťatko špeciálnu stravu, zoberte si vlastné pochúťky.

Už teraz sa tešíme na každého z Vás a na spoločne chvíle strávené pri vianočnom fotení!

You Might Also Like