Letné fotenie, Rodiny

GRÉTKA A FILIPKO | LETNÉ RODINNÉ FOTENIE

fotenie na poli

Letné rodinné fotenie na poli, k tomu krásne slnečné počasie, prázdniny, dozreté obilie, to je ideálna kulisa. S maminkou sme sa približne dohodli ako bude vyzerať fotenie, ale to sme netušili aké prekvapenie nás čaká na poli.

Keď sme sa stretli pri poli zdalo sa nám, že odtiaľ ide nejaký dym, netušili sme čo sa deje, ale našťastie sme zistili, že je všetko  v poriadku. Keď Filipko zostal ticho stáť, ako sa hovorí, skoro ani nedýchal, keď zbadal obrovský kombajn ako sa preháňa po poli. Hneď nám bolo jasné kde sa vzal ten “dym”, bol to len prach za kombajnom. Kúsok sme prešli po ceste kým sme sa dostali na pole a tam bolo ďalšie prekvapenie, traktory, vlečky a kadejaké poľnohospodárske stroje. Filipko bol z toho nadšený, za to malej Grétke sa ten hluk nepáčil. Ona sa tešila na fotenie s kvetinkami a nie s traktormi.

Rozložili sme sa v bezpečnej vzdialenosti a pustili sa do fotenia. Po chvíľke sme si všimli, že utíchol hluk strojov a všetky boli odstavené na kraji. Všetci sa pobrali na obed, a to hneď využil Filipko s ocinom. Mohol si zblízka poobzerať všetky poľnohospodárske mechanizmy a dotknúť sa ich. Kým si chlapi obzerali stroje, dievčatá si rozložili mini piknik na deke a užívali si slniečko.

Poľnohospodári sa vrátili z prestávky a my sme museli odísť z poľa, ale našťastie nie ďaleko. Len na vedľajšie pole, ktoré už bolo zožaté a pobalíkované. Ocino vyložil deti na balík slamy, urobili sme ešte pár pekných záberov a rozlúčili sme sa, lebo slnko už bolo vysoko, blížil sa čas obeda a radšej sme sa šli skryť do tieňa. Aj keď náš plán bol iný, napokon všetko dobre dopadlo a naše letné fotenie na poli sa vydarilo.

fotenie na poli letné rodinné fotenie fotenie na poli letné rodinné fotenie fotenie detí fotenie na poli fotenie na poli letné fotenie fotenie na poli fotenie na poli letné rodinné fotenie tutuphoto fotenie na poli

You Might Also Like