Narodeninové fotenie

PETRUŠKA | NARODENINOVÉ FOTENIE

narodeninové fotenie

Narodeninové fotenie a oslava prvého roku dieťatka je veľká udalosť. Na poriadnej oslave by mala byť torta, poriadne balóny a gratulanti. Toto všetko bolo pripravené pre malú Petrušku.

Malá oslávenkyňa  je poriadna šibalka, aj keď ešte nevedela sama chodiť, stačilo ju položiť na zem a hneď štvornožkovala ako o preteky, utekala kam sa jej páčilo ísť, ale len do toho okamihu kým neprišla mamina. Vtedy sa začalo poslúchať. Ako to zvyčajne býva, maminy všetko pripravia na oslavu, na fotenie vyparádia celú rodinu a na seba majú najmenej času. Petruškina maminka je šikovná cukrárka a Petrušku upiekla krásnu tortičku, preto mala viac povinností od skorého rána.

Napokon všetko vyšlo perfektne, kým sa maminka a staršie sestričky parádili, my sme s ocinom pripravili kútik na narodeninové fotenie. Trošku sme bojovali s vetrom, aby nám neodfúklo balóny, ale napokon sa podarilo a všetko sme bezpečne pripevnili nielen pred vetrom, ale aj pred rozšantenou oslávenkyňou.

Každé fotenie detí je iné a je to poriadna výzva, udržať drobčekov aspoň chvíľu na mieste. Tentoraz sa nám to celkom podarilo, lebo malú Petrušku zabávala celá rodina. Keby nás niekto sledoval čo všetko sme vystrájali, aké zvuky vydávali, len aby sa malinká pozrela smerom na fotoaparát. Občas sa nám to podarilo, vzniklo mnoho pekných fotiek malej Petrušky aj so sestričkami Biankou a Olíviou. Občas sa nechcelo najmladšej usmievať, občas strednej slečne. S maminou sme boli spokojné, že dievčatá celkom spolupracujú a ani sme si nevšimli, že Petruška sa k nám rozbehla. Nevedno pre koho to bolo väčšie prekvapenie, či pre malinkú alebo rodičov, že sa sama postavila a išla.  Boli to boli prvé samostatné kroky. Je úžasné, že sa to stalo presne v deň prvých narodením a práve keď sme robili narodeninové fotenie. Tento jedinečný okamih máme zachytený, nafotený  a fotky budú mať svoje miesto v rodinnom albume.

Urobili sme krátku prestávku, nech si malinká oddýchne od fotenia a zatiaľ maminka priniesla krásnu narodeninovú tortu, to bolo radosti. Petruške sa najviac páčili drobné ružové cukríčky, ktoré okamžite začala oberať a ochutnávať. Keď ju videla malá sesternička hneď sa pridala k obzeraniu torty. Ako dopadlo obzeranie torty vidno na fotkách, preto maminka rýchlo zasiahla a tortu uchránila na poobednú oslavu. Obe malé slečny boli celé ufúľané od torty, tak ich museli maminky prezliecť a poumývať, začisť šaty, aby boli na poobedie vyparádené.

narodeninove fotenie deti narodeninove fotenie deti narodeninove fotenie deti narodeninove fotenie narodeninove fotenie deti narodeninove fotenie fotenie deti narodeninove fotenie deti narodeninove fotenie deti rodinne fotenie 11 rodinne fotenie fotenie deti fotenie deti

You Might Also Like