Deti, Jarné fotenie

Š+S+M | TULIPÁNOVÉ FOTENIE

tutu_blog_cover_ssm copy

Jar, tulipány, to miluje asi každá žena. Keď sme dostali možnosť urobiť tulipánové fotenie na kvetinovej farme, maminky Šarlotky, Sárky a Marínky sa hneď potešili. Dievčatá jarné fotenie ešte nikdy neabsolvovali, preto to bola pre dievčatá nová skúsenosť.

So sestričkami Šarlotkou a Sárkou sa poznáme už niekoľko rokov. Ich sesterničku Marínku poznáme od jej deviatich mesiacov, takže sa dá povedať, že sme už kámošky, lebo už je veľká slečna, má tri rôčky. Keď sú všetky tri dievčatá spolu, sú to výmyselníčky. Preto sme s maminkami vymysleli, že najskôr nafotíme jednotlivé portréty, až na záver spoločné fotky. Spočiatku bola najmladšia Marínka trošku nesmelá, lebo na farme bol aj ujo záhradník a s ním sa nepoznala. Prostredná Sárka je asi najväčšia výmyselníčka, tá sa veľmi rýchlo osmelila a medzi tulipánmi si to doslova užívala. Také boli prekrásne, že ani nevedela, ktorá farba sa jej najviac páči. Keď zistila, že niektoré tulipány voňajú, chcela ich všetky vyskúšať.

Medzitým sa trošku osmelila aj Marínka, ale pre istotu bola radšej pri maminke a pozorovala sesterničky. Veľmi sa jej páčilo, keď dostala kytičku do ruky, ale úsmevu sme sa nedočkali. Všetky sme sa snažili rozosmiať ju, lebo vieme aký ma krásny úsmev, ale nepodarilo sa nám to. Nevadí, aj tak bola krásna malá kvetinárka.

Šarlotka je najstaršia z dievčat, preto prišla na rad na fotenie posledná. Tulipánové fotenie si super užila, ochotne pózovala, ukazovala pri ktorých tulipánoch sa chce odfotiť. Ani sme popri tom nevšimli, že začalo pršať. Našťastie my sme boli v suchu vo velikánskom fóliovníku, tak sme urobili dievčatám zopár spoločných fotiek na pamiatku.

Maminka Evka sa už tešila na fotky, lebo bude nová fotokniha na pamiatku. Dievčatá si odniesli domov krásne kvietky, ktoré si vybrali a pán záhradník im urobil kytičky. Kvetonosná farma, ďakujeme za prehliadku farmy, poskytnutie priestoru na fotenie a za krásne tulipánové kytice, ktoré si dievčatá odniesli domov.

tulipánové fotenie jarné fotenie fotenie v tulipánochjarné fotenie fotenie detí Žilina fotenie v tulipánoch tulipanove fotenie fotograf Žilina                           ssm 11

 

You Might Also Like