Svadby

SVADBA J&T | PÚCHOV

cover

Krásne slnečné počasie, piatkové popoludnie, dobrá nálada, tak sa začal svadobný víkend pre Janku a Tomáša. Predpoveď počasia bola optimistická a letná svadba mohla začať. Na fotenie svadobných portrétov sme sa dohodli v iný deň, ako bol svadobný obrad a hostina. Zvolili sme si piatok popoludní, keď už všetko bolo zabezpečené a pripravené na sobotnú svadbu.  Budúci mladomanželia mali dostatok času na fotenie a mohli sme bez stresu využiť aj viaceré miesta na fotenie. 

Prvé miesto fotenia bolo kúpeľné mestečko Rajecké Teplice, kde sme využili hádam všetky zákutia kúpeľného parku a cestou k jazierku sme sa posilnili zmrzlinou. Pri jazierku, v tieni stromov, čas rýchlo ubehol a presunuli sme sa na ďalšie miesto, aby sme stihli slnko, kým zapadne. Janka s Tomášom majú radi prírodu, turistiku a prechádzky, preto si pre fotenie svadobných portrétov si vybrali krásnu prírodu v okolí Lietavského hradu. Na lúke pod hradom sme sa rozložili a nakoniec aj vyšantili s rekvizitami. Snúbencov čakala ešte cesta domov, do Púchova, kde sa na druhý deň, v sobotu, konal aj svadobný obrad. V sobotu v pohode, bez stresu, bolo všetko pripravené a v púchovskom farskom kostole na slávnostný obrad. Pred kostolom už čakalo množstvo gratulantov a tradičné hádzanie ryže na mladomanželov, aby mali zabezpečené bohatstvo a dostatok detí. Svadobný sprievod sa presunul do Novej Dubnice. Svadobná sála v nevestinej obľúbenej žltej farbe bola pripravená na príchod mladomanželov a hostina sa mohla začať. Výborné jedlo, koláče, zákusky, dobrá hudba boli zárukou výbornej zábavy dlho do noci.

Janka a Tomáš, ďakujeme, že sme mohli zachytiť  váš  svadobný deň!

svadba Rajecké Teplice svadba Rajecké Teplice svadba Rajecké Teplice svadobný fotograf Žilina svadba Rajecké Teplice svadobné fotenie Rajecké Teplicesvadba Rajecké Teplice svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadba Rajecké Teplice svadba Rajecké Teplice svadba Rajecké Teplice svadba Rajecké Teplice svadba Rajecké Teplice svadba Rajecké Teplice svadba Rajecké Teplice svadba Rajecké Teplice svadba Rajecké Teplice svadobný fotograf Žilina svadobné fotenie Lietavský hrad svadobné fotenie Lietavský hrad 22 29 30 svadobné fotenie Lietavský hrad 32 32-1svadba Puchovsvadba Puchovsvadba Puchovsvadba Puchovsvadba Puchovsvadba Puchov39svadba Puchov414243444546474849515253545557585960616263646566

 

You Might Also Like