Svadby

SVADBA A&M | TRENČÍN, SKALKA NAD VÁHOM

cover2

Jeseň je krásne ročné obdobie, len počasie býva vrtkavé, preto jesenná svadba je niekedy nevyspytateľná. Nikdy nevieme čo si pre nás pripravilo a mnohokrát naplánované svadobné fotenie musíme meniť. Tentoraz nám počasie celkom vyšlo, až na silný vietor. Na brehu Váhu sme sa dlho nezdržali, aby neveste nerozfúkalo svadobný účes, preto dominantu mesta, Trenčiansky hrad je na fotkách len v diaľke. Na fotenie sme využili aj starý železničný most, je neskutočne fotogenický, no vietor tam bol ešte silnejší ako na brehu rieky. Radšej sme sa presunuli pár kilometrov od Trenčína, do neďalekej obce Skalka nad Váhom. V tunajšom kostole sa konal svadobný obrad a pred ním sme stihli aj svadobné fotenie v kláštore Veľká Skalka. Je to zaujímave pútnické miesto, kláštor je vytesaný do skaly, aj s podzemnými chodbami a jaskyňou. Určite mnohí z vás poznajú toto miesto, hlavne z pohľadu z auta, keď idete okolo Zamarovského kopca pri Trenčíne.

Pre nevestu v dlhých šifónových šatách a lodičkách výstup do kláštora bol zážitok, pri každom kroku kontrolovala, aby si nepristúpila šaty, ale našťastie chodníček už bol po nočnom daždi suchý a šaty zostali v poriadku. Kláštorná záhrada nám poskytla mnohé pekné zákutia na fotenie a výhľad na celú dolinu. Ani sme si nevšimli ako nám ubehol čas, urobili sme ešte pár záberov z lúky pod kláštorom a presunuli sme sa ku kostolu. Tu sa už začínali zbierať prví hostia a očakávali nevestu a ženícha. Po svadobnom obrade a gratuláciách sa mladomanželia s hosťami presunuli neďaleko Hornej Súče, na horskú chatu. Andrejka a Marek si pre svoj svadobný deň vybrali jedinečné miesto na svadobnú hostinu a ubytovanie svojich hostí. Nádherná príroda Bielych Karpát, jedinečné priestory chaty Rozárka a milý personál už čakali na svadobčanov. Krásna svadobná výzdoba, výborne jedlo, chutné svadobné torty a príjemná rodinná atmosféra, takto by sa dala jednou vetou zhrnúť svadobná hostina. Po mladomanželskom a rodičovskom tanci sa väčšina hostí presunula na terasu, kde sme ešte nafotili spoločné fotky mladomanželov s hosťami a prišiel čas rozlúčiť sa s tými milými mladomanželmi.

 

svadba Trenčín svadba Trenčín svadba Trenčín jesenná svadbasvadba Trenčínsvadba Skalka nad Vahom svadba Skalka nad Vahom svadba Skalka nad Vahom jesenná svadba svadba Skalka nad Váhom svadba Skalka nad Váhom svadba Skalka nad Váhom svadba Skalka nad Váhom svadba Skalka nad Váhom svadba Skalka nad Váhom svadba Skalka nad Váhomsvadobný fotograf svadobný fotograf Žilinasvadobný fotograf Žilinasvadobný fotograf21svadba Trenčín2324svadba Trenčín

You Might Also Like