Svadby

SVADBA D&V | BYTČA

cover2

Neskoré leto, krásne slnečné počasie, smiech, láska, dobrá nálada…. Takto by sme mohli zhrnúť svadobný deň Danielky a Vaška. Ranné prípravy sa konali v neďalekej obci Súľov, kde boli mladomanželia a svadobní hostia ubytovaní. Na fotenie svadobných portrétov si mladomanželia vybrali viacero miest. Spoločne sme pripravili “jazdný plán”, aby všetko do seba dokonale zapadalo a bez náhlenia a stresu si mladomanželia užili svoj veľký deň. Ako prvé miesto sme si vybrali Sobášny palác v Bytči, respektíve park v jeho blízkosti. Ďalšia zastávka bola kúsok za mestom, v prírode, pri vodnej nádrži Beňov. Aj keď bola ešte prázdninová sobota, bolo tam ticho a príjemný vánok. Ako sa čas blížil k obedu, slnko viac zohrievalo, svetlo bolo ostrejšie a preto sme sa presunuli pod stromy do lesíka. Mladomanželia si trošku zmenili outfity, zvolili folklórnu tému v československých farbách. Bol to milý kompromis a spojenie, keďže táto svadba bola česko-slovenská. Zatiaľ všetko vychádzalo podľa svadobného harmonogramu, aj svadobné fotenie išlo tak, ako sme si naplánovali. Na pravé poludnie sme sa už presúvali naspäť do Bytče. Sobášny palác už bol otvorený a mohli sme fotiť aj v jeho interiéri, kde sa neskôr konal svadobný obrad.  

O chvíľu sa začali zhromažďovať rodičia a svadobní hostia. Nevesta Danielka mala malý oddych a čas na drobné úpravy, medzitým Vašek privítal hostí. Presunuli sme sa do sály, kde už bolo všetko pripravené na svadobný obrad. Hudobníci už mali naladené hudobné nástroje, pripravené noty, presne podľa želania mladomanželov. Aj pre hudobníkov to bola výnimočná svadba, pretože to boli ženíchovi súrodenci. Hostia sa usadili, prišiel oddávajúci a mladomanželia. Po svadobnom obrade si hostia pripravili pre šťastných mladomaželov milé prekvapenie, museli prejsť uličkou a bránou. Po spoločnej fotke sme sa všetci presunuli do neďalekej reštaurácie Palatín, kde už očakávali mladomanželov. Slovenské svadobné tradície sa dodržali, rozbíjanie taniera a prenášanie nevesty cez dvere zahájili svadobnú hostinu. Dobrá nálada a tanec vydržali svadobčanom až do neskorej noci.

svadba Bytča svadba Sobášny palác Bytča svadba Sobášny palác Bytča svadba Sobášny palác Bytča svadba Bytča svadba Sobášny palác Bytča svadba Sobášny palác Bytča 09-2svadba Sobášny palác Bytčasvadobný fotograf Žilinasvadba zámok Bytča svadba Bytčasvadobný fotograf Žilinasvadba Sobášny palác Bytča svadba Bytčasvadba Bytčafolklórna svadba folklórna svadba svadba Sobášny palác Bytča 15 16 17 svadobný fotograf Žilina svadba Sobášny palác Bytča svadba Bytča svadba Bytča reštaurácia Palatín 22 23 24 25

You Might Also Like