Deti, Lifestyle fotenie, Rodiny

JURKO| LIFESTYLOVÉ RODINNÉ FOTENIE

cover

Malý Jurko je úžasný drobček, pri fotení bol pokojný,  pozeral čo sa to ide diať, tak sme využili jeho záujem a sa pustili do práce. Keďže sme nevedeli, ako bude na fotenie reagovať, dohodli sme si s rodičmi lifestylové rodinné fotenie, čo znamená neštylizované fotenie. Urobili sme zábery zachytávajúce prirodzené momenty každodenného života, prirodzené pohľady,  úsmevy.  

Spočiatku fotenie úplne super, no po chvíľke Jurka premohol spánok. Nechali sme ho chvíľku pospinkať a vybrali sme sa von, na prechádzku do parku pri dome. Kým Jurko spinkal a naberal energiu po “náročnom” fotení, rodičia mali chvíľku pre seba. No netrvala dlho a malý bol vyspinkaný a mohli sme urobiť ešte pár záberov vonku na slniečku. Spoločne sme strávili príjemné dopoludnie, no blížil sa čas obedu, čas na papanie, tak sme sa rozlúčili. Dodnes spomíname na toto príjemné rodinné fotenie s milou a sympatickou rodinkou.

lifestylové rodinné fotenie lifestylové fotenie05 rodinné fotenielifestylové rodinné foteniefotograf Žilinalifestylové rodinné fotenie03lifestylové rodinné fotenielifestylové rodinné fotenie fotenie v domácom prostredí lifestyle fotenie rodinné fotenie lifestylové rodinné fotenie rodinné fotenie rodinné fotenie

You Might Also Like