Svadby

SVADBA E&M | ŽILINA

cover

Svadba Evky a Martina bola krásna, plná nádherných kvetov a smiechu.  Aj napriek tomu, že bol horúci slnečný deň, mladomanželia sa bavili a užili si svadobné fotenie portrétov. Villa Nečas, kde sa konala svadba, má krásne upravený park a záhradu. Preto aj svadobné fotenie sme urobili v priestoroch okolo vily, v tieni stromov. Taktiež aj svadobný obrad sa konal v tieni altánku v parku.
Na svadobný obrad vonku bolo všetko pripravené, prstienky prichystané. Hostia už očakávali príchod budúcich mladomanželov.  Svadba bola komorná, len s najbližšou rodinou. Bolo na nej všetko, čo má byť… krásny mladomanželský bozk, srdečné gratulácie, vystrelené konfety. No a samozrejme aj slovenské tradície, ktorými personál privítal mladomanželov na svadobnom posedení. Chlieb so soľou, rozbíjanie taniera, zametanie črepov, odloženie kúsku črepu pre šťastie. Tradície sú zväčša na každej svadbe podobné, no Villa nečas má jedno špecifikum. A tým je, že drevená debnička na rozbité črepy a je tak trošku chyták. Má otváracie dno, čo mladomanželia vôbec netušili. Črepy sa opäť vysypali a tak prišlo druhé kolo zametania.  Potom už nič nebránilo prípitku a správnemu vykročeniu do nového života. Svadobná tabuľa v salóniku bola pripravená, vyzdobená krásnymi kyticami zo živých kvetov. Boli v nich snáď všetky najkrajšie letné kvety, obľúbené pivónie, hortenzie, ruže. A na koniec nedá nám nepochváliť ženícha, ktorý zabezpečil a zorganizoval celú svadbu.

svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina tutuphoto svadba Villa Nečas 05 svadobný fotograf Žilina svadba Villa Nečas tutuphoto 09 svadobný fotograf Žilina svadba Žilina 12 svadobný obrad vonku 14 15-1 svadba Villa Nečas 16 17 17-1 17-2 18 19 svadba Villa Nečas svadba Žilina

 

You Might Also Like