Tehotenské fotenie, Zimné fotenie

MAJKA| TEHOTENSKÉ FOTENIE

cover-1

Pár týždňov pred termínom narodenia bábätka sme ešte stihli tehotenské fotenie. Pôvodne sme sa s maminkou Majkou dohodli na ateliérové fotenie, ktoré bude jednoduché, na bielom pozadí. Žiadne štylizované scény, rekvizity,  šatičky, všetko v minimalistom štýle, aby vynikla krása tehotenského bruška. No pôvodný plán sme trošku pozmenili, keďže príroda sa postarala o poriadnu snehovú nádielku.

Kvôli veľkej nádielke snehu a vysokému štádiu tehotenstva maminky, sme sa rozhodli pre fotenie v domácom prostredí. Stačilo výjsť von, prejsť pár krokov a všetko navôkol bolo zasypané snehom, len domy a stromy trčali,  proste zimná rozprávka. Úžasné bolo, že sme chvíľku vydržali aj bez kabátov a mohli vzniknúť takéto krásne zimné fotky na pamiatku a do rodinného albumu.  Maminka našťastie neprechladla a o pár týždňov sa im narodil krásny zdravý drobček. Toto tehotenské fotenie bol darček od kamarátiek, ktoré Majke venovali darčekový poukaz na tehotenské fotenie. Originálny darček potešil dvakrát, pri odovzdaní a potom keď budúci rodičia mali v rukách hotové fotky.

tehotenske fotenie tehotenske foteniekvetinova celenka tehotenske fotenietehotenske fotenie tehotenske fotenie tehotenske fotenie tehotenske fotenie

 

You Might Also Like