Fotíme vonku, Jarné fotenie, Rodiny

ALICA A ADELKA | RODINNÉ FOTENIE

cover3

Počasie bolo krásne, skoro až letné, tak sme sa dohodli rodinné fotenie na poli. Zakvitnuté repkové pole sme mali vyhliadnuté a stihli sme to tak akurát, kým kvety úplne neopadli.

S Peťou a jej rodinou sme sa stretli už viackrát, pri vianočnom, tehotenskom, novorodeneckom fotení. Staršia z dcér, Adelka za uplynulý rok riadne podrástla. Už ochotne pózovala, bez problémov si aj šatičky prezliekla, dala kvetinový venček, kvetinku do vláskov.  Z malinkého bábätka vyrástla poriadna šibalka. Alicka by najradšej behala a trhala kvetinky, preto ju rodičia museli zobrať na ruky, aby bola aspoň na pár záberoch.  Slniečko riadne svietilo, bolo teplo, na kvetinky sadali včielky a ďalší hmyz a to sa dievčatám veľmi nepáčilo, preto sa im už nechcelo veľmi fotiť. Mladšiu Alicku zaujímal okoloidúci vlak a hlavne keksík, ktorý mal tatino a Adelka sa už nevedela dočkať sľúbenej zmrzliny. Nemalo zmysel dievčatá trápiť a na silu pózovať, tak sme si pobalili veci a radšej sme šli na kofolu a zmrzlinu.  Napokon vzniklo kopec vydarených záberov do rodinného fotoalbumu a vy si môžete pozrieť aspoň zopár.

fotenie detí kvetinový venček rodinné fotenie na poli rodinné fotenie na poli rodinné fotenie fotíme vonku 20 rodinné fotenie na poli rodinné fotenie fotograf Žilina rodinné fotenie na poli 25 26

You Might Also Like