Lifestyle fotenie, Tehotenské fotenie

IVANKA | TEHOTENSKÉ FOTENIE

tehotenske fotenie

Tehotenské fotenie s Ivankou nám vyšlo lepšie ako sme plánovali. Postarala sa o to príroda, keď pár dni pred fotením napadol sneh a udržal sa. Bola sobota, doobedie, predpoveď počasia bola priaznivá, mrazivá. Najskôr sme nafotili vonkajšie zábery a keď už začal duť studený vietor a sfukoval na nás sneh zo stromov, radšej sme zašli do tepla.

Ivanka mala svoju predstavu o tom, ako má vyzerať tehotenské fotenie, žiadne štylizované scény, prehnané šaty, rekvizity. Použili sme len pár drobností, ktoré už mali pripravené pre bábätko. Tehotenské fotenie je krásne, keď je zamerané na budúcu maminu, tatina, no tentoraz si svoju pozornosť pýtal aj rodinný miláčik Shaggynko. Je to už starší pán, ale veľmi ochotne pózoval, lebo vedel že dostane odmenu. Napokon ho fotenie unavilo a spokojne zaspal a my sme pokračovali.

V okamihu fotenia sme vedeli len my traja o tom, či sa narodí chlapček alebo dievčatko.  Prekvapenie malo byť prezradené starým rodičom na druhý deň pri slávnostnom rodinnom obede. Budúci rodičia to vymysleli perfektne. Mali pripravené darčekové krabičky s indíciami a chýbala do nich už len fotka s oznámením.  Bola to “rýchlovka”, spracovať fotky, pripraviť oznámenie, ale všetko sme načas stihli a Ivanka  doplnila čerstvo urobenú fotku do krabičky. Radosť bola určite veľká, keď sa rodina dozvedela, že o pár mesiacov sa narodí chlapček.

tehotenské fotenie zimné fotenie fotenie v domacom prostredi tehotenske fotenietehotenske fotenie fotenie v domacom prostreditehotenske fotenie fotenie v domacom prostredi tehotenske fotenie

You Might Also Like