Rady & Tipy, Vianočné fotenie

Ako sa pripraviť na vianočné fotenie

cover_sm

Každoročne dostávame veľa otázok ako sa pripraviť na vianočné fotenie, čo si priniesť. Pre všetkých opäť prinášame pár dobrých rád.  Najdôležitejšie je prísť na vianočné fotenie v pohode a dobrej nálade. Ak si vaše dieťatko chce zobrať so sebou obľúbenú hračku, nebráňte mu. Práve naopak, môže to pomôcť, ak je hanblivejšie. Niektoré detičky potrebujú mať so sebou niečo na papanie, aby posedeli.  Možno keksík, perníček alebo ovocie.

img

Pri výbere oblečenia na vianočné fotenie pamätajte, že na fotografiách najlepšie vyniknú tváričky vašich ratolestí v tričkách, blúzkach, košeliach bez potlače a nápisov. Zvoľte si radšej jednofarebné oblečenie, prípadne drobný vzor a doplňte svoj outfit riflami a zaručene budete vyzerať dobre. Veľmi pekne vynikne škótske káro, stačí drobný detail alebo satičky pre dievčatká, košielka pre chlapčeka. Pripravená scéna bude v svetlých bielo- béžových odtieňoch so svetielkami, aby s ňou ladili viaceré farby.

outfit3

Druhá scéna je trochu neobvyklá, budeme sa fotiť v posteli :) . Určite poteší všetky detičky, možno aj k vankúšovej bitke dôjde.  Ak uvažujete čo si obliecť do postele,  všetky farby budú vyzerať dobre, ale vyniknú aj vzory ako pásiky, kocky, bodky, cik-cak chevron, káro. Pre menšie detičky si môžete priniesť na prezlečenie legíny, pekné tepláčiky, alebo aj pyžamko. Aby ste si to vedeli lepšie predstaviť, pripravili sme  malú foto ukážku z pinterestu.
vianocna postel

Už teraz sa tešíme na každého z Vás a na spoločne chvíle strávené pri vianočnom fotení!

You Might Also Like