Rady & Tipy, Vianočné fotenie

Vianočné fotenie

Print

Jeseň vrcholí, noci sú chladnejšie  a zima je už za dverami. A to znamená, že ju čas na vianočné fotenie. Každoročne sa stretávame v novembri pri mini foteniach a nebude tomu inak ani tento rok.

Tento rok je v mnohých ohľadoch výnimočný a také bude aj naše fotenie. Určite Vás zaujíma, čím bude výnimočné oproti minulým rokom. Tentoraz sme pre Vás pripravili vonkajšie fotenie na čerstvom vzduchu pri lese. Ak by sa počasie rozhodlo, že nám prispeje aj snehovou nádielkou, fotenie bude v altánku. Pripravené sú teplučké deky, kožušiny, mäkkučké vankúše, aby malým drobcom nebolo chladno. Fotenie trvá približne 30 minút, samozrejme to závisí od toho, ako rýchlo sa detičkami skamarátime. Keďže fotíme v prírode, farebnosť jednej scény je v prírodných odtieňoch, zatiaľ čo v druhej scéne samozrejme nebude chýbať typická vianočná červená. Tohtoročné vianočné fotenie nie je výnimočné len tým, že fotíme vonku, ale budeme sa fotiť na hojdačke. Veľkej, kde sa pomestí celá rodina a určite sa deťom zapáči. Pri výbere oblečenia na vianočné fotenie pamätajte, že na fotografiách najlepšie vyniknú tváričky vašich ratolestí v oblečení bez potlače a nápisov. Zvoľte si radšej jednofarebné oblečenie, prípadne drobný vzor a doplňte svoj outfit riflami a zaručene budete vyzerať dobre.

Vzhľadom na súčasnú situáciu a opatrenia, dezinfekcia bude pripravená, rúška počas fotenia nemusíte mať na tvári. Ale ak máte štýlové vianočné rúška, urobíme pár záberov aj rúškami.  Navzájom budeme dodržiavať odstup  a tým sa chrániť. Všetky rekvizity sú po každej rodine vydezinfikované. A práve z tohto dôvodu tento rok nie sú k dispozícii plyšové hračky, ale len drevené a také, ktoré je možné dezinfikovať. Prosím, aby ste dodržiavali povolený počet osôb, a to maximálne 5 členov rodiny a boli zodpovední a v prípade, že sa necítite dobre alebo ste v karanténe, aby ste nás informovali a nezúčastnili sa fotografovania. Ak to počasie a situácia umožnia, nájdeme náhradný termín.

S mnohými rodinkami sa stretávame opakovane a je milé vidieť ako detičky podrástli, čo nové sa naučili alebo či nepribudol nový súrodenec. A aj toto jeden z dôvodov, prečo každý rok pripravujeme vianočné fotenie a vy si odnesiete neopakovateľné fotografie a vianočné pozdravy. Pozdravy sú aj  vytlačené, aby ste potešili svojich blízkych. Ostatné fotografie sú zasielané elektronicky.

vianočné fotenie 2020vianočné fotenie ŽIlina

vianočné fotenie

You Might Also Like