Rady & Tipy, Vianočné fotenie

Čo si pripraviť na vianočné fotenie

Print

Vianočný čas sa nezadržateľne blíži, popri každodenných povinnostiach si ani neuvedomujeme, ako ďalší rok uletel. A opäť je čas na vianočné fotenie. Viaceré maminky sa pýtali, či majú pre svoju rodinku pripraviť na fotenie niečo špeciálne. V podstate netreba nič výnimočné, pravidlo, že v jednoduchosti je krása hovorí veľa.

Rodinky, ktoré chodievajú na vianočné fotenie každoročne už vedia, že máme pripravené viaceré vianočné scény. Ani tento rok to nie je inak. Asi najobľúbenejšia je jemná biela s množstvom vianočných svetielok, ale je pripravená i vianočná klasika vo farbách zelená, červená a biela s množstvom hračiek. No a pre rodinky, ktorým sa páči modernejší severský štýl, môžu využiť túto scénu v základných farbách biela, sivá a prírodné drevo,  ku ktorej pasuje jednoduchosť, moderné zvieratkové motívy ale aj black & white.

vianočné fotenie oblečenie vianočné fotenie oblečenie vianočné fotenie oblečenie vianočné fotenie oblečenie vianočné fotenie oblečenie

 

Pri príprave oblečenia na vianočné fotenie siahnite radšej po tričkách, blúzkach, košeliach bez výraznej potlače a nápisov, vtedy na fotografiách najlepšie vyniknú tváričky vašich detičiek. Zvoľte si radšej jednofarebné oblečenie, prípadne drobný vzor a doplňte svoj outfit riflami a zaručene budete vyzerať dobre. Určite nič nepokazíte, keď siahnete po károvanom oblečení. Moderné a milé sú pásiky, bodky, pletené svetríky a šatičky. 

vianočné fotenie

 

Ak si vaše dieťatko chce zobrať so sebou obľúbenú hračku, nebráňte mu. Práve naopak, môže to pomôcť, ak je hanblivejšie. Niektoré detičky potrebujú mať so sebou niečo na papanie, aby posedeli.  Možno keksík, perníček alebo ovocie.

vianočné fotenie

Tešíme sa na každého z vás, na opätovné stretnutia a na spoločne chvíle strávené pri vianočnom fotení!

 

You Might Also Like