Rady & Tipy

Čo si obliecť na vianočné fotenie?

Čo na seba?

Možno si kladiete otázku, čo na seba na vianočné fotenie. Chceli by sme Vám to uľahčiť a preto sme pripravili pár návrhov oblečení. Môžete sa inšpirovať, outfity skopírovať alebo popustiť uzdu svojej fantázií a vymyslieť niečo úplne nové. V prvom rade musíme prezradiť dva dôležité detaily – dve témy tohtoročného fotenia.

vianočné fotenie

Prvá scéna budú klasické “prírodné“ Vianoce. Všetky rekvizity budú hrať farbami ako biela, béžová, hnedá a červená. Do tejto scény sa najlepšie hodí oblečenie neutrálnych farieb, preto odporúčame staviť na bielu, béžovú či typické vianočné farby, červenú a zelenú. Avšak ak ste odvážni a radi experimentujete, môžete si zvoliť slnečnicovú žltú, horčicovo žltú, bledo modrú či tmavomodrú farbu. V prípade týchto farieb scénu trošku upravíme, stavíme na motto “v jednoduchosti je krása“ a zaručene budete mať krásne fotky!

vianočné fotenieoblečenie

vianočné fotenieoblečenie

Pri výbere oblečenia na vianočné fotenie pamätajte, že na fotografiách najlepšie vyzerajú tričká, blúzky a košele bez potlače a nápisov. Potlače a nápisy sú príliš výrazne a odpútavajú pozornosť od tváre. Doplňte svoj outfit jeansami a zaručene budete vyzerať dobre.

vianočné fotenie

Druhá scéna je trochu špecifická a zaručene poteší všetky malé dievčatká. Hlavná tohtoročná scéna bude ľadová krajina ladená do farieb Frozen. Ak neviete o čo ide, skúste na internete pohľadať túto rozprávku. Ak si lámete hlavu s výberom farieb do tejto scény, vždy môžete zvoliť bielu farbu. Tou nikdy nič nepokazíte. Ďalšie farby, ktoré môžete zvoliť, sú opäť tmavomodrá a bledomodrá, ale aj fialová. Aby ste si to vedeli lepšie predstaviť, pripravili sme Vám malú foto ukážku z minulého roka.

oblečenie na fotenieoblečenie na fotenieoblečenie na fotenie

Pre viac informácií o našom tohtoročnom vianočnom fotení kliknite na odkaz na facebook. Nájdete tam všetky dôležité informácie.

Už teraz sa tešíme na každého z Vás a na spoločne chvíle strávené pri vianočnom fotení!

 

You Might Also Like