Rady & Tipy

Náš tip: Kvalitná fotokniha

cover2

Aj vy tak milujete fotoknihy ako my? Tak potom musíte vyskúšať tú od Saal Digital CZ.

Nedávno sa k nám dostala ponuka vyskúšať fotoknihu od Saal Digital CZ. Túto možnosť sme využili na portfolio zo svadobných fotografií. V prvom rade sme boli šokované, ako rýchlo nám fotokniha prišla po odoslaní objednávky. A potom hneď po prvom pozretí sme ju pozerali znova a znova a doteraz sa nemôžeme vynadívať!

fotokniha TuTu Photography

Zvolili sme rozmer 19x19cm, čo je rozkošná knižka, ktorá sa zmestí aj do kabelky. Ideálna na ukážku tvorby naším klientom. Okrem toho nás očarila kvalita fotopapiera a tlače. Fotografie na ňom sú výrazné, kvalitné a naozaj krásne vyniknú. Najlepšie je, že aj keď sme zvolili lesklý papier, neostávajú na ňom odtlačky prstov pri prezeraní. Výhodou je aj to, že ak použijete fotografiu cez dve strany, nebude vás rušiť stredová čiara a fotka bude stále krásna.

fotokniha TuTu Photography fotokniha TuTu Photography

Oficiálny softvér ponúka veľa možností pri tvorení fotoknihy. Celý proces je veľmi jednoduchý a určite si každý zvládne vytvoriť fotoknihu podľa svojich predstáv. Takže ak by sme to mali zhrnúť, fotokniha od Saal Digital CZ je naozaj kvalitná a veľmi pekne spracovaná. Sme radi, že sme túto možnosť využili a po svadobnej sezóne 2016 si určite vyrobíme ďalšiu.

fotokniha TuTu Photography fotokniha TuTu Photography

Náš tip: Vytvorte si vlastnú fotoknihu z dovolenky, z výletov alebo ako darček pre svojich najbližších.

You Might Also Like