Rady & Tipy

Vianočná výzdoba a darčeky, aké nemá nikto iný

00

Vianoce už pomaly klopú na dvere, a preto je potrebné myslieť na to, ako bude vyzerať náš byt alebo domček. Veď aké by to boli Vianoce bez vianočnej výzdoby? Samozrejme, môžete siahnuť po klasických ozdobách, ktoré máte doma, ale viete si predstaviť napríklad stromček plný svetielok a vianočných ozdôb z rodinných fotografii?

Alebo vence a girlandy, ktoré Vám vyčarujú úsmev na tvári, keď na nich uvidíte fotky ľudí, ktorých máte radi, či dokonca adventný foto kalendár alebo nástenný vianočný stromček. To všetko sa dá vlastnoručne vyrobiť. Potrebná je len kreatívna nálada, trochu času a Váš domov sa zmení na nepoznanie.vianočná výzdoba vianočná výzdoba vianočná výzdoba vianočná výzdoba

S blížiacimi sa Vianocami začíname intenzívnejšie zháňať darčeky pre naše rodiny a priateľov. Najkrajší vianočný darček je ten, ktorý sami  vyrobíme a darujeme zo srdca. Preto Vám prinášame tipy na také darčeky, z ktorých bude mať radosť nielen obdarovaný, ale aj vy. Stačí dobrý nápad, vaše rodinné fotky a osobný darček vo forme šperku, hračky alebo napríklad bytových doplnkov, je za chvíľu hotový. Takéto prekvapenie zaručene poteší viac ako tradičné papuče alebo pyžamo. :-)

vianočné darčekyvianočné darčekyvianočné darčeky04

Ak sa rozhodnete predsa len pre klasický darček, skúste ho ozvláštniť originálnym spôsobom. Svoje vianočné balíčky v peknom baliacom papieri môžete vyzdobiť jedinečnými kartičkami s venovaním a vlastnou fotkou. Takto bude pod stromčekom hneď jasné, komu je balíček určený alebo od koho je.

09

Budeme radi, keď sa s nami o svoje kreatívne nápady výzdoby alebo darčekov s použitím rodinných fotografii podelíte. Prajeme veľa nápadov a tú pravú predvianočnú náladu. :-)

You Might Also Like