Fotíme vonku, Rodiny, Zimné fotenie

V+M+V+M | ZIMNÉ FOTENIE

rodinné fotenie

Táto milá rodinka patrí medzi našich stálych klientov, každoročne sa stretávame pri vianočnom fotení. Tentoraz sme mali vianočné fotenie v prírode, dúfali sme, že to bude biele zasnežené zimné  fotenie. No žiaľ v čase fotenia nám príroda ešte nenadelila sneh, aby to bolo pravé zimné fotenie ako z rozprávky.

Prvýkrát sme sa s rodinkou stretli, pred pár rokmi, keď bol Mirko asi štvormesačné bábätko. A teraz je z neho už školák. Je úžasné vidieť ako detičky rastú, menia sa, dospievajú. Vikinka bola vždy staršia rozumná sestrička, ale teraz z nej rastie už zodpovedná slečna. Ale keď sú súrodenci spolu, tak sú šibali a vidieť to aj na fotkách. Keď sme sa snažili urobiť rodičom samostatnú fotku, Viki a Mirko už spriadali nejaký plán. Vrhli sa na hojdačku a poriadne rodičov rozhojdali, takže záškodníctvo sa podarilo. No rodičia to radšej trošku zbrzdili, aby to staručká hojdačka prežila ;-). No a aké by to bolo vianočné fotenie, keby sme nemali svetielka a prskavky. V okamihu, keď ich deti zbadali, aj zima im prestala byť a tešili sa na prskavky.

 

rodinné fotenie fotíme v prírode zimné fotenie rodinné fotenie rodinné fotenie fotíme vonku fotenie detí vianočné fotenie vianočné fotenie rodinné fotenie
zimné fotenie zimné fotenie zimné fotenie fotograf Žilina

You Might Also Like