Svadby

SVADBA E&V | VILLAGE RESORT HANULIAK BELÁ

00 cover copy. jpg

Tentoraz sme sa vydali na svadbu do neďalekého Village Resort Hanuliak v obci Belá pri Žiline. Romantická letná svadba v príjemnom prostredí začala od skorého rána prípravami nevesty, ženích zatiaľ robil spoločnosť ich deťom, aby si mamina mohla svoj deň užiť.Naše svadobné fotenie začalo predpoludním, bez fotenia svadobných príprav. V rezorte nás už čakala krásna nevesta a šarmantný ženích a na prvý pohľad bolo na nich vidieť, že si svoj deň užívajú. Radosť, nadšenie, ale aj drobné obavy boli, aby všetko vyšlo tak ako si naplánovali, aby ich svadba bola dokonalá.  Starostlivosť o deti prebrali starí rodičia a by sme sa presunuli na portrétne fotenie.  Miesta na fotenie svadobných portrétov mali Evka a Vítko už dlhšie vybraté, obaja milovali prírodu, turistiku, preto túžili mať svadobné fotky z Vrátnej doliny. Pôvodný plán sme museli trošku pozmeniť, keďže odchod z hotela bol rýchly a nevesta si zabudla obuv na prezutie do prírody, aj svadobnú kyticu. Preto sme fotili len na bezpečných povrchoch, aby to lodičky a hlavne nevesta v zdraví zvládli.

Bola letná sobota, dopoludnia, Vrátna dolina bola plná turistov, áut, cyklistov. Ťažko sa hľadalo miesto, kde by nám nerobili nežiadúce kulisy. Ale podarilo sa, okolitý turisti boli milí, počkali kým sme urobili zábery a mnohí našim mladomanželom popriali šťastie. Taktiež aj  známy terchovský vláčik aj celým osadenstvom mladomanželom poprial šťastie, nech sa svadba vydarí.  Nechýbali aj vtipné narážky, či si to ešte nerozmyslia. Keď rad turistov čakajúcich na prechod zbojníckym chodníkom sa pominul, skúsili sme aj my naň zájsť, aspoň pokiaľ to dovolí terén, Lebo svadobné lodičky nie sú veľmi bezpečná turistická obuv. No naša nevesta Evička to pár metrov zvládla, podarili sa krásne zábery a trošku sme sa schladil v tieni stromov.

Medzitým mladomanželov už začali hľadať detičky, ktoré sa nevedeli dočkať  svadby. Presunuli sme sa naspäť do Village Resort Hanuliak, kde sme nafotili pár portrétnych fotiek, ale už aj so svadobnou kyticou. Bolo by to škoda nezachytiť jej krásu. Úplne vystihovala nevestu Evku, bola jemná, nežná, veselá. Pokiaľ sme boli vo Vrátnej doline, v sále dekoratérky z firmy Jedna radosť doladili posledné detaily, dídžej z Party DJ´s  nasvietil svadobnú sály. Po chvíľke oddychu a drobných úpravách nevesty sme sa odobrali sa odobierku od rodičov a následne na svadobný obrad do kostola v neďalekej obci Dolná Tížina.

Celý obrad bol veľmi milý, lebo oddávajúci kňaz bol blízky rodinný priateľ, krásna hudba dopĺňala tieto krásne okamihy. Po obrade sa svadobčania presunuli na svadobnú hostinu do rezortu, kde už čakal personál na privítanie mladomanželov, slávnostná sabrage a prípitok odštartovali svadobnú zábavu. Samozrejme nechýbali aj tradičné svadobné zvyky, zametanie črepov, prenesenie nevesty do sály a svadobná hostina sa mohla začať. Jedlo, hudba, zábava boli perfektné.  Zábava sa veľmi rýchlo rozprúdila a trvala do noci.

Evka a Vítko, ďakujeme za dôveru a za spoločne strávený čas.

svadba Vrátna dolina svadba Vrátna dolina romantická svadbasvadobné fotenie Vrátna dolina letná svadbasvadobný fotograf Žilinasvadobný fotograf Žilinasvadobný fotograf Žilinasvadobný fotograf Žilinatutuphoto05svadba Žilina 11 svadba Village resort Hanuliak svadobny fotograf Zilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf Žilina svadobný fotograf 18 svadba 20 svadba 22 23 24 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 39-1 40 41 41-1 42 svadba

 

You Might Also Like