Tehotenské fotenie

TATIANA | TEHOTENSKÉ FOTENIE

tutu_blog_cover_tana2

Keď nám napísala Tánička správu, či by sme mohli urobiť tehotenské fotenie v levanduli, nebolo žiadne zaváhanie. Veľa času na rozhodovanie sme nemali, vzali sme do úvahy niekoľko faktov a to je počasie, stav zakvitnutia levandule a posledné týždne tehotenstva. Z toho nám vyšiel termín, ideálne čím skôr. 

Budúca mamina Tánička, je rodená organizátorka všetko perfektne zmanažovala. Zarezorvala termín na levanduľovom poli, zabezpečila osobnú foto asistentku, svoju maminu, vybavila slnečné počasie.  Všetko sme mali dohodnuté, keď zrazu majiteľka políčka písala, že v dohodnutý termín už nebude možné urobiť fotenie v levanduli, lebo veľmi nakvitla a práve v náš vybratý deň bude samozber. To znamená, že prídu húfy milovníkov levandule a museli by sme sa im vyhýbať, aby neboli záberoch. Preto sme operatívne zmenili dátum, počasie bolo až príliš horúce. Letné dusno neustávalo ani podvečer, ale budúca mamina Tánička všetko perfektne zvládala. Odšoférovala obe cesty a veruže to nebolo len pár kilometrov, niekde za rohom. Ale cesta zo Žiliny do Brezovice a v pracovný deň, našťastie rýchlo ubehla.

Dorazili sme na miesto, prezliekla si šaty a rýchlo sme sa rozbehli na pole. Dostali sme pár inštrukcii ako sa správať, aby sme nevyplašili včielky a mohli sme začať naše levanduľové tehotenské fotenie. Tánička čakala svoje prvé bábätko, celé tehotenstvo si užívala, tak sme užili aj fotenie, aby bola pamiatka na takéto krásne obdobie.

tehotenské fotenie v levandulitehotenské fotenietehotenské fotenie v levanduli fotenie v levanduli tehotenské fotenie tutuphoto tehotenské fotenie v levanduli fotenie v levanduli Dolná Breznica tehotenské fotenie v levandulitehotenské fotenie fotenie v levanduli

You Might Also Like