Deti, Rodiny

MARTINKA & MIŠKO | RODINNÉ FOTENIE

cover

Mladá maminka Maggie sa stala jednou z víťaziek našej letnej facebookovej súťaže. Na fotenie prišla s celou rodinkou, ročným synčekom Miškom a skoro trojročnou Martinkou. Využili sme krásne letné počasie a dohodli sme si exteriérové fotenie. Udržať Miška aspoň chvíľku bez pohybu bolo dosť náročné, lebo pred pár dňami začal sám chodiť, naučil sa sám postaviť a “rozbehnúť”. To sa mu tak zapáčilo, že nám stále niekam utekal.  Ale ako správny chalan, keď videl množstvo malinkých loptičiek zostal pár minút prekvapený a mohli sme rýchlo fotiť, kým sa všetky nerozkotúľali.

Najlepšou zábavou bol bublifuk, Martinka perfektne zvládala fúkanie bubliniek a darili sa jej aj dvojité a trojité bublinky, kým neprišiel braček. Miško z nich mal veľkú radosť, keď mohol za nimi behať a chytať ich, aj keď Maťke sa to veľmi nepáčilo. Napokon bublinková naháňačka skončila, bola veľmi únavná…. Martinka si oddýchla pri maminke a Miško na ocinových rukách. Neskôr sa ohlásil aj hlad, tak sme sa pomaličky rozlúčili, lebo piškótky sa rýchlo míňali :)

rodinne fotenie rodinne fotenie fotenie detírodinne fotenie rodinne fotenie rodinne fotenie rodinné fotkyrodinné fotenie exteriérové fotenierodinné fotky rodinné fotkyrodinné foto rodinné foto

You Might Also Like