Deti, Fotíme vonku, Rodiny

SAMKO A DANKO | RODINNÉ FOTENIE

cover

Príjemné skoro letné popoludnie sme využili na rodinné fotenie. Táto milá rodinka mala záujem o fotenie vonku a vybrali si obľúbené miesto, v parku pri Budatínskom hrade. Už z diaľky keď sme ich videli prichádzať, tušili sme, že chlapci budú asi beťári. A veru sme trafili do čierneho. Malý Danko ešte veľmi nevedel sám behať, každý jeho krok bol opatrný.  Ešte potreboval pomoc, ale na ročného drobca bol veľmi smelý. Zato Samko keď videl ten rovný a prázdny trávnik bol problém ho zastaviť, behal hore dole. Asi by sa radšej naháňal a jašil ako pózoval na rodinné fotky. Občas sa zastavil, cvakli sme a už opäť behal. Zatiaľ sme využili čas na fotenie malého Danka, ktorý bez problémov rozdával úsmevy do objektívu.

Nevedno, čo sa stalo, ale zrazu sa starší z bratov už nechcel fotiť, možno ho rušili prichádzajúci návštevníci parku. Pre istotu si radšej aj svojho obľúbeného dina zobral do ruky, aby sa náhodou nestratil. Presunuli sme sa na iné miesto, na ďalší veľký trávnik, kde bolo menej okoloidúcich. Tam sa tiež mohol s ocinom do sýtosti naháňať a hrať. Po takomto šantení prišla trošku únava, malý oddych na deke a radšej sme sa pobrali, lebo sa blížil čas na návrat domov.

 

rodinne fotenierodinne foteniefotenie detí fotenie detí fotíme vonku rodinné fotenie rodinné fotenie rodinné fotenie rodinné fotenie fotenie detírodinné fotenie rodinné fotenierodinné fotenie rodinné fotenie

You Might Also Like