Deti, Narodeninové fotenie

STELLKA | NARODENINOVÉ FOTENIE

cover3

Prvé narodeniny, to je veľká vec! Hádam každý z nás má fotku s tortou s jednou sviečkou alebo narodeninovú fotku s rodičmi, starými či krstnými rodičmi. Je to krásna pamiatka na tento veľký deň. Tentoraz narodeninové fotenie dostala malá Stellka s rodičmi ako darček od krstných rodičov.

Malá oslávenkyňa prišla na fotenie krásne usmiatá, maminka jej pripravila krásne šatičky a doplnky. Stellka sa veľmi rýchlo osmelila a  chcela mať všetko v ručičkách, svojho nového plyšáčika jednorožca a aj balóniky. Najlepšie by všetko naraz pochytala, ale napokon sa dala maminke presvedčiť a trošku aj zapózovala pred objektívom.  Prvú časť fotenia Stellka fantasticky zvládla, no keď sa ozval trošku hlad, bolo to horšie. Dali sme si krátku prestávku a zatiaľ sme upravili scénu a malá parádnica sa obliekla do druhých šatičiek. No potom už bola Stellka taká rozšantená a rozbehaná, že zrazu na ňu prišla únava a narodeninové fotenie sa skončilo.

narodeninove fotenie narodeninove foteniefotenie deti narodeninove fotenie narodeninove fotenienarodeninove fotenienarodeninove fotenienarodeninové fotenienarodeninové fotenie

You Might Also Like