Rady & Tipy, Vianočné fotenie

Vianočné fotenie 2022

vianocne2022_blogcover
Vianoce už v novembri? Áno, na našom vianočnom fotení! Opäť ubehol ďalší rok a o chvíľu začíname vianočné fotenie. Každý rok dostávame veľa otázok ako sa pripraviť na vianočné fotenie, čo si priniesť, aké oblečenie. Najdôležitejšie je prísť s dobrou náladou a v rodinnej pohode sa budeme pri fotení spoločne zabávať. Mnohí z vás už absolvovali u nás fotenie, ale stále pribúdajú aj nové rodinky. Preto sme opäť napísali pár dobrých rád.

Tohtoročné vianočné fotenie je po menšej pauze opäť interiérové, takže všetky malé parádnice môžu vytiahnúť svoje krásne šatičky. Pripravené sú viaceré scény vo vianočných farbách. Zelená, biela, zlatá a nesmie chýbať ani červená. K tradičným vianociam patria aj kožušiny, káro a trblietky, ktoré milujú všetky malé slečny.  Aby sme vám uľahčili chystanie, pripravili sme pár fotografií z minulých fotení. Môžete sa inšpirovať alebo popustiť uzdu svojej fantázii a vymyslieť niečo úplne nové. Vzhľadom na farby výzdoby by bolo dobré nepoužiť výrazne odtiene ružovej, ako sú magenta, cyklamenová či cukríkovo ružová. Naopak jemná ružová a pudrová sú vhodné. Ako už mnohé viete, k dispozícii budú ručne robené kvetinové vianočné čelenky, pre malé slečny aj maminy.
tutuphoto vianocne fotenie 2022
Je na vás či uprednostníte pohodlný ležérny štýl alebo dáte prednosť slávnostnejším outfitom. Malí chlapci sú neodolateľní, keď majú oblečené košele a samozrejme, aj tatinovia v košeliach sú fešáci. No ale vieme ako to je s obliekaním, a niektorí chlapci ani nechcú počuť o košeli alebo nebodaj motýliku. Mnohokrát sme radi, že chvíľu posedia a radšej ich maminy ani neprezliekajú. V takom prípade je dobré prísť v oblečení bez veľkých obrázkov, nápisov a výrazných farieb.

tutuphoto vianocne fotenie 2022vianočné fotenie
Ak oblečiete svojim deťom klasické vianočné oblečenie, svetríky alebo kožušinové vestičky, nič nepokazíte. Naopak, tým dotvoríte vianočnú atmosféru. Mnohé deti majú doma krásne vianočné pyžamá a ak váš drobec nemá problém s prezliekaním, tak môžete vyskúšať zmenu outfitu.

vianočné fotenie 2022tutuphoto_vianoce2022_5
Ak si vaše dieťatko chce zobrať so sebou obľúbenú hračku, rozhodne mu nebráňte. Práve hračka môže pomôcť, ak je hanblivejšie. Prineste su obľúbenú bábiku, plyšáčika, autíčko, vláčik alebo vianočnú knižku. Pre niektoré deti je zaujímavejšie mať so sebou niečo na papanie. Máme aj takých malých kamarátov, ktorým maminy na fotenie vždy niečo dobré zoberú, aby chvíľku posedeli. Či je to ovocie, keksík alebo perníček, len nič čokoládové.
S ohľadom na nedávnu situáciu, budeme na seba ohľaduplní. V prípade, že sa necítite dobre alebo ste v karanténe, informujte nás a nezúčastňuje sa fotografovania. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na opätovné aj nové stretnutia.

You Might Also Like