Fotíme vonku, Jesenné fotenie, Rodiny

ADELKA & SAMKO | JESENNÉ FOTENIE

cover

Na stretnutie s touto milou rodinkou sme sa veľmi tešili. Janka a Gabriel sú naši milí klienti, s ktorými sa poznáme už pár rokov. Prvé fotenie bolo ich svadobné fotenie. Po pár rokoch sme sa opäť stretli na svadbe Jankinej sestry a skamarátili sme sa aj s malou Adelkou. Rodinné fotenie, respektíve darčekový poukaz na rodinné fotenie dostali ako vianočný darček od sestry. Dohodnutie si termínu fotenia sa trochu preťahovalo, lebo medzitým sa narodil malý Samko. Napokon to vymysleli veľmi originálne. S fotením sme počkali pár mesiacov kým malý trochu podrastie a dohodli sme sa na jesenné fotenie. Nielen preto, že je príroda krásne farebná, ale práve v októbri bolo výročie svadby. Žiaľ presný dátum sa nám nepodarilo dodržať, lebo sme čakali na pekné počasie.

Výber miesta na fotenie bol jednoznačný. Presne to isté miesto, kde sme fotili svadobné portréty.  Pri svadobnom fotení nebolo ideálne počasie, bolo po daždi, navôkol hmla, mokré lúky. Nevesta mala pod svadobnými šatami gumáky a mimo záberu sa zahrievala v prešívanej veste. Našťastie tento rok nám počasie viac prialo, bolo krásne teplúčko.  Mohli sme aj sedieť na zemi. Deťom sa fotenie páčilo, hlavne keď s nimi rodičia šantili, “lietali” vo vzduchu. Adelka je už veľká slečna, bavilo ju fotenie a pózovanie . Ale Samkovi sa blížil čas papania, tak sme ešte urobili pár záberov a rozlúčili sme sa.

11jesenné fotenie jesenné fotenie jesenné fotenie jesenné fotenie jesenné fotenie jesenné fotenie jesenné fotenie rodinné fotenie rodinné foteniefotograf Žilina 10

You Might Also Like