Deti, Rodiny

ALEX & LARKA & STELLKA | RODINNÉ FOTENIE

tutuphoto

So sestričkami Larkou a Stellkou sme sa po prvýkrát stretli pred viac ako rokom, pri jarnom fotení. Mladšia, Larka mala rok a pár mesiačikov a Stellka 4 rôčky.  Keď sa nám ich maminka ozvala, že sa im narodilo bábätko a chceli by nafotiť rodinné fotky, sme sa potešili, že sa opäť uvidíme. Je úžasné, keď sa s našimi malými modelmi môžeme stretnúť s odstupom času a vidieť ako rastu, aké pokroky sa naučili.

Keďže Alex je ešte malé miminko, rozhodli sme sa pre rodinné fotenie v domácom prostredí.  Po milom privítaní, som zostala prekvapená aké krásne slečny vyrástli so Stellky a Larky, obe sú už veľké škôlkarky :) Po chvíľke sme sa pustili do fotenia, samozrejme, prednosť mali “modelky”, porozprávali všeličo o bračekovi, ako sa hrá, ako ho kočíkujú a pomáhajú maminke. Zatiaľ sa Alexko napapal, je veľmi dôležité aby bolo bruško spokojné, lebo pózovanie pred objektívom je veľmi náročné :) Odfotiť sa s ocinom, s maminou, sestričkami to je zaberačka a ešte sa pri tom aj prezliekať…. Maminka mala pripravenú krásnu novú čiapočku, zajačika ušiačika. Maminka je veľmi šikovná a všetky doplnky použité pri fotení sama uháčkovala, deka, čiapočka, panáčik na spinkanie. Vďaka tomu sú fotky originálne a o to viac potešia :)

 

fotenie detifotenie deti Zilina fotenie detifotenie detirodinne foteniefotenie detirodinne fotenie miminko fotenienovorodenec fotenie newborn foteniefotenie detirodinne fotenierodinne fotenierodinne fotenie 

You Might Also Like