Rady & Tipy, Vianočné fotenie

Čo si pripraviť na vianočné fotenie u nás

blog_cover

Ani sme sa nezdali, ubehol ďalší rok a o chvíľu začíname vianočné fotenie detičiek a rodín. Každý rok dostávame veľa otázok ako sa pripraviť na vianočné fotenie, čo si priniesť, aké oblečenie na vianočné fotenie. Najdôležitejšie je prísť s dobrou náladou a vo vianočnej pohode sa budeme spoločne zabávať pri fotení. Mnohí z vás už absolvovali u nás niekoľko vianočných fotení, ale stále pribúdajú nové rodinky, preto sme spísali pár dobrých rád.  Pre menšie detičky je vhodné zobrať z domu obľúbenú hračku, plyšáčika, bábiku, vláčik, autíčko. 

Niektoré detičky potrebujú mať so sebou niečo na papanie, aby posedeli.  Možno keksík, perníček alebo ovocie, nejaké drobnosti máme k dispozícii, ale ak má dieťatko špeciálnu stravu, zoberte si vlastné pochúťky.

jedlo

Pri výbere oblečenia na vianočné fotenie siahnite radšej po nenápadnejších kúskoch, pamätajte, že na fotografiách najlepšie vyniknú tváričky vašich detičiek v tričkách, šatičkách, košeliach bez potlače a nápisov. Vyberte si radšej jednofarebné oblečenie, prípadne drobný vzor a doplňte svoj outfit riflami a zaručene budete vyzerať dobre. Veľmi pekne vynikne škótske káro, stačí drobný detail alebo šatičky pre dievčatká, košieľka či vestička pre chlapčeka. Ak máte zimné pletené svetre alebo kožušinové vestičky, zoberte si ich so sebou. Pripravená natural scéna, bude v svetlých bielo – smotanových odtieňoch s tradičnou zelenou. Ale pripravená bude aj obľúbená scéna so svetielkami, doplnená zlatou a striebornou, aby s ňou ladili viaceré farby.

svetre

Minulý rok vás prekvapila “posteľová” scéna, takže aj tento rok sa môžete na ňu tešiť. 😉 Ak patríte medzi odvážnejších, môžete si priniesť vianočné pyžamká. Pre inšpiráciu tu nájdete zopár farebných kombinácii oblečenia pre celú rodinu. Ale stále platí, že v jednoduchosti je krása.

dresses

Už sa tešíme na tohtoročné vianočné fotenie spolu s vami.

You Might Also Like